Bart-van-der-Arend-Apotheker-DNFS

Bart maakt zich hard voor jonge ambitieuze apothekers

9 juni, 2020 - Bart van der Arend,

Bart van der Arend biedt kansen voor apothekers. Ben jij op zoek naar een registratieplek met uitstekende opleiders? En wil jij volledig meedraaien in een veelzijdige organisatie? Zoek niet verder!

Bart van der Arend, eigenaar van apotheek Boxmeer vertelt

‘Sfeer, goede collegialiteit, geen hiërarchie maar vooral harmonie is wat Boxmeer kenmerkt. Naast mijn rol als openbaar apotheker ben ik voorzitter van de Regionale Apothekersvereniging en de stichting Transmuraal Formularium van Nijmegen. Daarnaast neem ik zitting in de commissie van het Nijmeegs Formularium’.

Een apotheek vol dynamiek, roering en gepassioneerde collega’s. Dat is apotheek Boxmeer. Boxmeer kenmerkt zich door belangrijke bedrijvigheid in de farmaceutische sector dus bij uitstek de plek om te werken voor ambitieuze apothekers.

Apothekersassistente aan het woord

Het werken in Boxmeer geeft veel variatie, uitdaging en vooral gezelligheid. We hebben een vast team per apotheek met een vliegende kiep op verschillende locaties. Apotheek Boxmeer voorziet het hele dorp inclusief tehuizen en omgeving van medicatie. Dit is niet het standaard apothekerswerk, maar werken in een omgeving met veel diversiteit. Kom gewoon eens langs voor een bakje lauwe klats!

“Het is gewoon leuk en soms is dat het allerbelangrijkste, zo leer je het meest”

Bart van der Arend biedt kansen voor apothekers. Ben jij op zoek naar een registratieplek met uitstekende opleiders? En wil jij volledig meedraaien in een veelzijdige organisatie? Zoek niet verder!

De vacature en waar kom je te werken?

Apotheek Boxmeer maakt onderdeel uit van een 2-tal clusterapotheken met een intensieve samenwerking met het Maasziekenhuis en de poliklinische 24-uur apotheek in de hal van het ziekenhuis, waarbij de 24-uurs apotheek gezamenlijk eigendom is van alle apotheken in de regio. Je komt te werken in een team van 4 apothekers en een middelgroot team van assistentes. De apothekers in Boxmeer zijn zeer ervaren in het opleiden en scoren hoog op systematiek. Deze apotheek is bij uitstek de plek om je registratie te behalen. Je krijg de kans om alle facetten van het werk binnen de openbare apotheek te zien en mee te maken. Alles is inzichtelijk, je krijgt een unieke kans om in een open en gelijkwaardig team alles te zien en ondervinden. Bart gelooft sterk dat we het met z’n allen moeten doen, dat iedereen gelijkwaardig is en flexibiliteit elkaar helpt.

“We zijn innovatief en willen vooruitstreven. Daar moeten we de jeugd ook in meenemen.”

Je staat vrij in de keuze: blijf je onderdeel uitmaken van ons team? Dan groei je mee en krijg je alle mogelijkheden om je professioneel te blijven ontwikkelen. Wil je een volgende stap maken in het ondernemerschap? Bart maakt zich hard voor jonge ambitieuze apothekers en helpt ze in de zoektocht naar een overname samen met het NFA.

Lees hier meer over de vacature bij apotheek Boxmeer en meld je aan!