Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij impact.

Hulp op het gebied van kennis, efficiëntie, capaciteit en recruitment binnen de farmacie.

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van kennis en capaciteit binnen de farmacie. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek. Wij helpen bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken, efficiëntie, kennis en recruitment van apothekers, apothekersassistenten en life science professionals. Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij échte impact.

Onze ambitie

DNFS heeft de ambitie om een topwerkgever te zijn. De identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Daarom vinden we betrokkenheid, persoonlijk contact, ruimte voor persoonlijke groei én plezier erg belangrijk.

Op zoek naar collega's?

Vind de beste apothekers en apothekersassistenten.

Vind een baan

Op zoek naar een baan? Bekijk onze vacatures.

Blogs

Lees de blogs over werken in de farmacie.

Onze overtuiging

Het verschil maken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer maak je nu echt het verschil? Wij geloven dat door een persoonlijke benadering en echte betrokkenheid we echt impact kunnen hebben op het werkend leven van onze klanten en kandidaten, zodat we iedereen blij kunnen maken. De klant met een snelle, best-passende oplossing voor een uitdaging op het gebied van kennis, capaciteit en efficiëntie, de kandidaat met de best-passende werkplek. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit beloven wij medewerker, klant en kandidaat op een persoonlijke en betrokken wijze écht vooruit te helpen.

The Hup

DNFS is onderdeel van The Hup. Samen met de andere bedrijven die ook onderdeel zijn van The Hup delen wij het kantoorpand als collega’s, lunchen en sporten we samen en ondernemen we activiteiten zoals het jaarlijkse weekend weg. The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. Allemaal vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’

Kortom: The Hup, met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen!

Great Place To Work

Sinds 2021 zijn wij als organisatie gecertificeerd een Great Place To Work! Daar zijn we trots op. Voor onze werknemers houdt dit in dat de communicatie transparant is, iedereen zich gewaardeerd voelt en beslissingen niet enkel top-down genomen worden. De samenwerking tussen collega’s is soepel, werknemers krijgen energie van hun werk én we behalen samen onze doelen. Dit doen we door de lijnen kort te houden en goed met elkaar in gesprek te blijven. We werken hard en maken plezier! In 2021 namen we voor het eerst deel aan het Great Place To Work onderzoek.