Over DNFS

Bij DNFS hebben wij een missie: we zijn vastberaden om de zorgsector te versterken. Dit willen wij doen door een passende oplossing te vinden voor onze klanten en kandidaten, gericht op een duurzame samenwerking. Wij vullen niet alleen openstaande vacatures op, maar zijn een betrouwbare partner voor alle zorgbedrijven in Nederland voor werving en advies over recruitment.

  • Persoonlijk contact vanaf het eerste moment
  • Betrokken en impactvol
  • Samen voor de perfecte match
Maak kennis met ons team
Groep mensen staat lachend buiten

Wij verbinden professionals en organisaties in de zorgsector bij elkaar

In een uitdagende branche, waar de zorg onder druk staat en het vinden van gekwalificeerde medewerkers een uitdaging is, zetten wij ons in om de perfecte match te maken tussen klant en kandidaat.  Zo kunnen patiënten de beste zorg ontvangen. Wij vullen niet alleen openstaande vacatures op, maar focussen op blijvende verbetering van de zorg.  

Wij doorgronden de behoeften van beide partijen en zetten onze vakkennis en deskundigheid in om kandidaten te screenen. Vanaf het eerste moment zijn wij betrokken en zorgen voor ondersteuning gedurende het gehele (wervings– en selectie) procesWij versterken de zorgsector door passende oplossing te vinden voor onze klanten en kandidaten gericht op een duurzame samenwerking. We’re in it for the long run! 

Aangenaam: wij zijn DNFS

Wij zijn we meer dan alleen een recruitmentbedrijf; we zijn een hecht team dat elkaar ondersteund en streeft naar persoonlijke groei. Onze bedrijfscultuur is gebouwd op directe communicatie, openheid en eerlijkheid. We geloven in het belang van feedback geven en ontvangen. Zo worden we elke dag beter. 

Ons team bestaat uit doeners die zelf in de gezondheidszorg hebben gewerkt. We begrijpen de sector van binnenuit en zijn toegewijd om de beste oplossingen voor onze klanten en kandidaten te vinden. 

We geloven dat er ruimte moet zijn voor plezier en ontspanning in ons werk. Tijdens de pauze samen sporten en regelmatig teamuitjes dragen hieraan bij. Ook samen successen vieren vinden wij belangrijk. 

Dit zijn wij
Drie vrouwen lachen - DNFS
"DNFS luistert goed naar wat je nodig hebt en zorgt ervoor dat ze een geschikte collega voor onze teams vinden."
Nicole Otter Farmaceutisch Manager bij SGE
"DNFS biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen door veel ervaring op te doen."
Elize de Visser Apothekersassistent

Samen de zorg versterken

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor alle zorgbedrijven in Nederland voor werving en advies over recruitment. Wij geloven dat wij kunnen bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg in onder andere ziekenhuizen, verpleeghuizen, apotheken en de farmaceutische industrie in Nederland. 

Deze sector verandert voortdurend en er is een grote behoefte voor nieuwe professionals. Door onze expertise in te zetten weten wij deze mensen te vinden en matchen met onze klanten. We hebben onze expertise verbreed van de farmaceutische zorg naar de zorgsector als geheel.

Onze kernwaarden:

Persoonlijk: Wij geloven in de kracht van persoonlijke verbinding. Ons team is begripvol en hoort het verhaal achter de behoeften en ambities van een persoon of organisatie.  Als we beginnen met begrijpen, kunnen we oprechte connecties maken en passende oplossingen bieden.

Integer: We streven ernaar om eerlijk, transparant en ethisch te handelen in ons werk. Klanten en kandidaten kunnen erop vertrouwen dat we betrouwbaar zijn en onze beloften nakomen.

Commitment: Ons doel is om langdurig bij te dragen aan het succes van onze partners. Daarom gaan we altijd voor de beste match. Dat doen we door onze tijd, energie en de juiste middelen in te zetten om gestelde doelen te behalen, ook wanneer de uitdagingen zich voordoen. 

Farmaceutische professionals om jouw team te versterken

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Laten we kennismaken!
Man en vrouw lachen achter laptop