Recruitment voor vaste collega’s

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar nieuw personeel? Onze recruiters vinden de best passende collega’s om jouw team structureel mee uit te breiden.

  • Met onze persoonlijke aanpak werven we de beste apothekers, apothekersassistenten en andere farmaceutische professionals.

  • We hebben een groot netwerk in de geneesmiddelenindustrie, openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken.

Vrouw staat lachend buiten

Onze partners

Recruitment in 3 stappen

In 3 stappen vinden we voor jou een nieuwe, vaste collega. Is het een match? Dan rekenen we een eenmalige fee. Dus no cure, no pay.

Het intakegesprek

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek gaan we in op het gewenste profiel. We verdiepen ons in jouw organisatie en vraagstuk en geven advies op basis van onze kennis van de huidige arbeidsmarkt.

Op zoek naar de juiste kandidaat

Met slimme on- en offline wervingtools gaan onze recruiters op zoek binnen het netwerk. We maken een selectie van potentiële kandidaten en leggen het eerste contact. Zijn zowel de kandidaat als wij enthousiast, dan stellen we hem of haar graag aan je voor.

Bemiddeling

Samen bespreken we de kandidaten waarvan we geloven dat ze bij jouw organisatie en team passen. Vervolgens plannen we kennismakingsgesprekken in. Is er een match, dan maken wij het contract in orde. Gefeliciteerd met je nieuwe collega!

"DNFS luistert goed naar wat je nodig hebt en zorgt ervoor dat ze een geschikte collega voor onze teams vinden."

Nicole Otter
Farmaceutisch Manager bij SGE

Farmaceutische professionals nodig?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op
Thomas Meuwese

Thomas Meuwese

06-11374398