Op zoek naar een baan in de farmacie?

DNFS helpt jou op weg: samen kijken we naar jouw ambities en competenties.

Vind jij het leuk om in een jong en dynamisch team aan de slag te gaan, waar jouw werkprestaties grote invloed hebben op de organisatie? Ben je commercieel ingesteld én heb je affiniteit met de farmaceutische branche?

DNFS is altijd op zoek naar talent!

Wil jij bij ons aan de slag als apotheker, apothekersassistent of één van de andere functies? Of wil je liever bij ons op kantoor aan de slag als accountmanager of recruiter? Bekijk onze vacatures.

Vacatures

Op zoek naar een baan in de farmacie? Bekijk onze
vacatures.

Blogs

Lees de blogs over werken in de farmacie.

Topwerkgever

DNFS heeft de ambitie om een topwerkgever te zijn. We willen hét voorbeeld zijn van goed werkgeverschap, als leukste en beste werkgever voor jou binnen onze branche. De identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze collega’s. Daarom vinden we betrokkenheid, persoonlijk contact, ruimte voor persoonlijke groei én plezier erg belangrijk. We waarderen de input en inbreng van collega’s en focussen op teamwork. Valt er iets te vieren? Dan doen wij dat met z’n allen, door te proosten met champagne! Wij gaan voor langdurige samenwerkingen met onze klant maar ook onze collega’s, échte partnerships.

Ons kantoor is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht: een mooi pand met flexplekken! Daarnaast vind je er een koffiebar, een inspiratieruimte, een pooltafel en een grote tuin. We hebben zelfs onze eigen gym, want bij DNFS zijn we sportief of doen we in ieder geval graag alsof. Onder leiding van onze vitaliteitscoach bootcampen we twee keer per week en doen we regelmatig mee aan sportieve evenementen.

The Hup

DNFS is onderdeel van The Hup. Samen met de andere bedrijven die ook onderdeel zijn van The Hup delen wij het kantoorpand als collega’s, lunchen en sporten we samen en ondernemen we activiteiten zoals het jaarlijkse weekend weg.  The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. Allemaal vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’ Kortom: The Hup, met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen!

Logo the hup (1)

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier werken bij
anouk-de-vetter-recruiter-de-nederlandse-farmaceutische-support

Anouk de Vetter

TEAMMANAGER & RECRUITER