18 augustus 2022

Als ZZP’er aan de slag bij DNFS

Als zzp’er is het altijd fijn om verschillende opdrachten in het vooruitschiet te hebben en te weten waar je aan toe bent. Wij kunnen je helpen bij de eerste stappen en het vinden van een leuk project. Door ons grote netwerk kunnen we jou aan de juiste opdrachtgevers koppelen, zodat je zelf hier geen tijd meer aan kwijt bent. Benieuwd hoe wij iets voor je kunnen betekenen?

Charlotte Vedder
Charlotte Vedder Recruitment consultant

Netwerk

Als zzp’er kan je gebruik maken van ons landelijk netwerk. Wij hebben veel contacten binnen de farmaceutische sector in zowel ziekenhuizen, openbare apotheken én de industrie. Hierdoor hoef je niet direct zelf alle potentiële werkgevers te kennen en krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers. We ondersteunen zowel apothekersassistenten als apothekers. Wij zoeken een opdrachtgever die bij je past, stellen je voor én zorgen dat van beide kanten de benodigde informatie en documenten worden uitgewisseld.

Laagdrempelig contact en ondersteuning bij uitdagingen

Wij zijn een jong en gezellig team dat graag werkt met korte lijnen. Van ons mag je gedegen advies over jouw carrière als zelfstandige verwachten. Zo helpen wij je met het bepalen van een goed tarief en zien we toe op een juiste facturatie. Wij houden de arbeidsmarkt nauw in de gaten en adviseren je graag over welk tarief zowel jou blij maakt, als de kans op nieuwe opdrachten groot houdt. We ontzorgen je graag als dingen net even niet gaan zoals gehoopt. Zo luisteren we naar je in lastige situaties en adviseren we je wat het beste te doen. Dit doen we vanuit onze jarenlange expertise met uiteenlopende opdrachtgevers en -nemers.

Weinig risico

Wij maken gebruik van door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Hierdoor minimaliseren we het risico op een verkapte arbeidsovereenkomst bij ons óf de opdrachtgever. Ook houden we nauw contact met jou én de opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten en om miscommunicaties te voorkomen.

“DNFS is heel meedenkend. Wanneer het een uitdaging is voor mij om een opdracht te vinden, staat DNFS naast me. Mijn eerste opdracht was direct heel leuk en ook mijn huidige opdracht past goed bij mij. DNFS is voor mij een heel vriendelijk en goed bureau om mee samen te werken. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar de volgende opdrachten!” – Soumaya, interim apothekersassistente

Originele publicatiedatum: 21 april 2022

Meer informatie?

DNFS biedt de kans om je te ontwikkelen als professional en op verschillende plekken je kennis en vaardigheden uit te breiden. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Charlotte Vedder via 06-20793961 of onderstaande button.

Neem contact op
Man zit op kantoor

Dit vind je misschien ook interessant

Apotheker helpt een klant

De rol van een interim apothekersassistent

Miranda Tibben (32) is sinds 2015 apothekersassistent. Na haar opleiding is ze gaan werken in de Poliklinische apotheek en in de klinische farmacie. Inmiddels is ze bij ons in dienst als interim apothekersassistente, waardoor ze op veel verschillende plekken aan de slag kan en daardoor te maken heeft met verschillende opdrachten.

Lees verder
Apotheker schrijft informatie over medicatie

Jonge talenten in de farmaceutische industrie

Vanuit de opleiding de farmaceutische industrie in – een kijkje in het werk van een Quality Engineer bij Sanquin Plasma Products.<br /> <br /> Sinds 2013 zijn wij partner van de farmaceutische industrie. Dankzij onze goede relatie met de opleiding Farmacie en diverse studieverenigingen beschikken we over een groot netwerk van net-afgestudeerden en professionals. De focus in deze dienstverlening ligt voor ons op kwaliteit, betrokkenheid en langdurige samenwerkingen.<br /> <br /> De vraag naar ambitieuze talenten met een farmaceutische achtergrond blijft toenemen. Jong farmaceutisch talent enthousiasmeren en binden is een uitdaging, maar tegelijkertijd essentieel voor een future-proof organisatiestrategie.

Lees verder
male-expert-consulting-customer-regarding-body-care-products

Als apotheker aan de slag bij Fagron

Net afgestudeerd en aan het werk. Een korte blik op de ervaring van Jules van Boven, die via DNFS als apotheker aan de slag is gegaan bij Fagron Sterile Services Nederland (FSS NL). Onlangs is hij gestart bij deze mooie organisatie in Hoogeveen. Tijdens zijn studie werd zijn interesse voor het ontwikkelen van medicijnen gewekt, onder andere door het vak productzorg. Zijn ambitie om in zijn eerste baan vooral inhoudelijk en met het product bezig te zijn, is inmiddels waargemaakt.

Lees verder