Vacatures voor Apothekers

Ben jij als apotheker toe aan een nieuwe stap in je carrière? Voor diverse apotheken in Nederland zoeken wij apothekers. Samen kijken we naar jouw wensen en vinden we de uitdaging die bij je past. Bekijk alle vacatures voor apothekers!

NOTE: A good command of the Dutch language (at least C1 level) is necessary and inherent to most of these positions, unless stated otherwise. Unfortunately, we are not able to accommodate any working permits or traveling necessities for our positions. Hence, only candidates living in the Netherlands are eligible for most of these positions.

Beherend apotheker

Ben jij beherend apotheker? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij jouw skills in kan zetten? Bij onze opdrachtgever krijg je als apotheker de kans om te werken in een groeiende apotheek in Breda. Zij streven naar optimale farmaceutische zorg en 100% medicatieveiligheid voor hun klanten, patiënten en zorginstellingen. Je kunt rekenen op lokale innovatieondersteuning, met centrale ondersteuning vanuit hun Service Support Center in Breda voor zaken als zorgverzekeraarscontracten en personeelsbegeleiding

  • Openbare apotheken
  • 24-40 uur
  • Noord-Brabant

Beherend apotheker

Ben jij een bevlogen apotheker met een hart voor de gezondheidszorg en met kennis van de Duitse markt? Zoek je een uitdagende rol waarin jouw expertise in de farmacie en jouw vermogen tot nauwkeurigheid centraal staan? In deze dynamische omgeving ben jij het sleutelfiguur dat zorgt voor de naleving van wetgeving, de kwaliteit van medicijnverstrekking en de innovatie binnen de magistrale bereiding. Klinkt dit als jouw volgende stap? Lees meer over deze unieke kans.

  • Openbare apotheek
  • 24-40 uur
  • Limburg

Tweede apotheker

Ben jij een ambitieuze tweede apotheker die zijn horizon wil verbreden door operationele processen te optimaliseren? Heb je sterke leiderschapskwaliteiten waarmee je zowel strategisch als tactisch digitale werkprocessen en methoden kunt verbeteren? Wij zoeken een gedreven tweede apotheker die met een team van 2-3 medewerkers strategieën en beleid ontwikkelt om vijf zorgapotheken van medicijnen te voorzien. Deze rol biedt tevens de mogelijkheid om je te specialiseren als gevestigd apotheker.

  • Openbare apotheek
  • 36 uur
  • Noord-Brabant