Apotheker

Een groot deel van je leven besteed je aan je werk. Het is dan ook belangrijk dat je werk je gelukkig maakt! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met ons netwerk én de kennis binnen recruitment kunnen wij je helpen aan de plek waar jij past. Dit kan binnen de openbare apotheek, maar bijvoorbeeld ook de ziekenhuisapotheek of farmaceutische industrie (Geneesmiddelenbedrijf).

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op en/of schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures!

DNFS is van toegevoegde waarde op jouw hele carrière. De voordelen op een rijtje:

Vaste én tijdelijke functies

DNFS biedt zowel vaste als tijdelijke functies. Ben je net afgestudeerd en wil je overal een kijkje in de keuken nemen? Of heb je veel werkervaring en zoek je afwisseling in jouw werkomgeving? Verover dan een plek binnen ons leuke detacheringsteam! We doen enkel langdurige opdrachten waarbij je met jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde bent. Een échte frisse blik om apotheken en ziekenhuizen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek je toch één vaste uitvalsbasis? Ook dan ben je bij DNFS aan het juiste adres. Met onze ervaring in recruitment en ons netwerk helpen wij je graag aan een baan waar jij iedere dag met veel plezier naartoe gaat!

bekijk hier onze vacatures

Brede mogelijkheden

Jouw ambitie staat voorop. Wij zijn breed georiënteerd en werken samen met:

  • Openbare apotheken
  • Ziekenhuizen
  • Geneesmiddelenbedrijven

Dit betekent dat ons aanbod aan vacatures erg divers is. Denk bijvoorbeeld aan het traineeship farmaceutische industrie, maar ook aan registratieplekken en mogelijkheden tot het overnemen van een apotheek via ons begeleidingsprogramma.

Een baan dichtbij huis

Er is niets zo vervelend als elke dag een lange tijd te moeten reizen om bij jouw werk te komen. DNFS helpt jou graag met het vinden van een baan in de buurt. Omdat onze opdrachtgevers zich in heel Nederland bevinden, is er vrijwel altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt.

Contact

Overtuigd van de meerwaarde van DNFS op jouw carrière? Of benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Joyce Konings Recruiter DNFS; contactpersoon voor Traineeship Farmaceutische IndustrieDNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Joyce Konings
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht
Telefoon: 06 53 17 81 00
Email: joyce@dnfs.nl