Specialist op het gebied van kennis en capaciteit binnen de farmacie

Wij helpen openbare apotheken, ziekenhuisapotheken en geneesmiddelenbedrijven op het gebied van kennis, efficiëntie en capaciteit.

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van kennis en capaciteit in de farmaceutische sector. Wij helpen openbare apotheken, ziekenhuisapotheken en geneesmiddelenbedrijven op het gebied van kennis, efficiëntie en capaciteit. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek.

Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij échte impact. Via een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de werving van de beste apothekers, apothekersassistenten en andere farmaceutische professionals.

Wat biedt DNFS?

  • Kwaliteit: wij bieden de beste apothekers, apothekersassistenten en farmaceutische professionals.
  • Brede kennis en expertise: wij zijn actief in verschillende markten (openbare apotheken, ziekenhuizen en de farmaceutische industrie).
  • Betrokkenheid: bij ons heb je altijd persoonlijk contact met één van onze accountmanagers die meedenkt over de beste oplossing voor jouw situatie.
  • Een flexibele oplossing: onze professionals zijn snel inzetbaar, we hanteren een opzegtermijn van slechts twee weken en betalen via een G-rekening is mogelijk.
  • Een landelijk dekkend netwerk: door ons landelijke netwerk van professionals en partners is er altijd wel een oplossing te vinden.

Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op!

Mail direct met Aron (aron@dnfs.nl) voor meer informatie.

Neem contact op

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op.

Detachering & interim

Op zoek naar de tijdelijke inzet in jouw organisatie?

Consultancy

Op welke vlakken valt er winst te behalen in jouw apotheek?

Werving & Selectie

Op zoek naar de beste farmaceutische medewerkers?

Trainees Farmaceutische industrie

Net-afgestudeerden starten in jouw organisatie, begeleid door ons.

Onze diensten

Detachering & interim

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door collega's in afwachting op een coronatest, zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering of interim dé oplossing voor kan zijn. We denken graag mee om acute problemen in bezetting op te vangen. Je kunt ook bij ons terecht voor langdurige samenwerkingen waarbij we ons inzetten voor de perfecte match tussen onze medewerker en organisatie. Onze professionals beschikken over ruime ervaring en systeemkennis. Bekijk alle informatie over detachering en interim. 

Consultancy

Benieuwd op welke vlakken valt er winst te behalen valt in jouw apotheek? Of overtuigd van een efficiënte organisatie en dit graag bevestigd zien? Geïnteresseerd in welke verbeterpunten er komen vanuit een objectieve sparringpartner? Wij bieden openbare apotheken de kans om beter te presteren. De consultant (een ervaren apotheker) neemt de bedrijfsvoering onder de loep, geeft advies en helpt bij de implementatie. Benieuwd hoe we dit doen? Lees meer over consultancy.

Werving & Selectie

Goed gekwalificeerde medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Wij begrijpen dit als geen ander en verzorgen de werving & selectie van farmaceutische professionals. Ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe vaste collega. Nieuwsgierig? Hier vind je alles over werving & selectie. 

Trainees Farmaceutische Industrie

Steeds meer startende apothekers zijn geïnteresseerd in een carrière binnen de farmaceutische industrie. De vraag naar ambitieuze talenten met een farmaceutische achtergrond neemt ook toe. We bieden met het Traineeship Farmaceutische Industrie een faciliterende rol door de best passende jonge professionals voor jouw organisatie te werven en tevens op te leiden. Alles over onze Trainees Farmaceutische Industrie vind je hier. 

Interesse? Neem contact op via ons contactformulier of direct met Aron via aron@dnfs.nl 

Via een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de werving van de beste farmaceutische professionals.

Aron Blankestijn
Partner DNFS

“Wij geloven dat door een persoonlijke benadering en echte betrokkenheid we echt impact kunnen hebben op het werkend leven van onze klanten en kandidaten, zodat we iedereen blij kunnen maken. De klant met een snelle, best-passende oplossing op het gebied van kennis, efficiëntie en capaciteit, de kandidaat met de best-passende werkplek.”

Wij helpen je graag verder!

DNFS Contact
aron-blankestijn-partner-dnfs-de-nederlandse-farmaceutische-support

Aron Blankestijn

PARTNER