Flexibele samenwerking met detavast

Heb je behoefte aan een flexibele oplossing met mogelijkheid tot vaste overname? Onze detavast oplossing biedt de mogelijkheid om een professional eerst tijdelijk in te zetten, met de intentie tot een vast dienstverband.

  • Flexibiliteit tijdens de projectperiode met een optie tot vaste overname.

  • Zekerheid van een passende medewerker voor de lange termijn.

  • De ideale manier om te investeren in de toekomst van jouw team.

Accountmanager detavast DNFS

Een soepele overgang van tijdelijk naar vast

Met detavast zorg je voor een geleidelijke integratie van de nieuwe medewerkers in jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze overgang waarbij de medewerker start op projectbasis. Bij wederzijdse tevredenheid is er de mogelijkheid tot doorstroom naar een vaste positie binnen jouw team.

Onze recruitment consultants begeleiden het gehele proces. Van de eerste selectie tot de uiteindelijke overname, we staan garant voor zorgvuldige matching en een soepele overgang naar een vast dienstverband.

Apothekersassistent pakt medicijn uit voorraad

Onze partners

Waarom kiezen voor detavast?

Detavast combineert het beste van twee werelden: de flexibiliteit om te beoordelen of de professional echt past binnen de organisatie en de zekerheid van een vaste uitbreiding van jouw team.

  • Proeftijd met perspectief: eerst ervaren, dan beslissen.
  • Minimaliseer het risico op een mismatch.
  • Continuïteit en stabiliteit voor jouw organisatie.
Spuit vullen
DNFS Blauw

"Als de praktijk vraagt om op korte termijn ondersteund te worden is het erg prettig samenwerken met DNFS. Duidelijke communicatie waarbij de klantbehoefte centraal staat."

Marie-José Derksen
Teamleider ziekenhuisapotheek Slingeland Ziekenhuis

Behoefte aan uitbreiding van jouw team?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Neem contact op
Thomas Meuwese

Thomas Meuwese

06-11374398