Vind jouw nieuwe interim opdracht

Ben jij ZZP'er in de farmacie en ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Bekijk hieronder onze openstaande opdrachten of meld je direct bij ons aan als ZZP'er.

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe opdrachten.

  • Ondersteuning bij de tariefonderhandeling, administratie en facturatie.

  • Opdrachten bij ziekenhuizen, apotheken en geneesmiddelenbedrijven.

Lees meer over ZZP'en via DNFS
Man zit lachend achter laptop

Interim apothekersassistent | Openbare apotheek | Haaksbergen

Wij zoeken een apothekersassistent voor een openbare apotheek in Haaksbergen. Voor een periode van vijf maanden. De functie is per direct beschikbaar voor twee tot drie dagen per week, waarbij werken op maandag en vrijdag een vereiste is. Deze positie is beschikbaar in verband met personeelstekorten tot aan de zomervakantie. Ervaring met Pharmacom is gewenst.

Status: Open
Startdatum: Per direct
Locatie: Haaksbergen
Looptijd: 5 maanden
Uren: 16 tot 24 uur
Tarief: Marktconform exclusief BTW en reiskosten

Interim apothekersassistent | Instellingsapotheek | Bleiswijk

Wij zijn samen met een dynamische instellingsapotheek, die diensten levert aan verpleeghuizen en de gehandicaptenzorg, op zoek naar een assistente in Bleiswijk. De apotheek onderscheidt zich door geen balie en geen preferentiebeleid te hanteren en beschikt over een uniek assortiment. Het is een snel groeiende organisatie met circa 120 medewerkers.

Ervaring met het verwerken van medicatieopdrachten achter de computer of het uitvullen op locatie. Kennis van AIS-systemen zoals Medimo, Pharmnet en CGM voorraadbeheer is een pré. De werktijden zijn flexibel, met mogelijkheden tussen 08:00 en 17:30.

Status: Open
Startdatum: Per direct
Locatie: Bleiswijk
Looptijd: langdurig
Uren: 24 tot 32 uur
Tarief: Marktconform exclusief BTW en reiskosten

Interim apothekersassistent | Poliklinisch | Nijmegen

Wij zijn op zoek naar een professionele apothekersassistent voor een poliklinische apotheek voor een periode van 10 weken, voor 40 uur per week. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met Pharmacom en binnen de poliklinische omgeving.

Status: Open
Startdatum: 24 juni
Locatie: Eindhoven
Looptijd: 10 weken
Uren: 40 uur
Tarief: Marktconform exclusief BTW en reiskosten

Interim apothekersassistent | Openbaar | Den Bosch

Wij zijn per direct op zoek naar een apothekersassistent voor een periode van drie maanden bij een openbare apotheek in Den Bosch. De werkweek bedraagt 24 uur met de voorkeur voor de maandagen, woensdag en donderdag. Je dient bekend te zijn met CGM. De werktijden zijn van 08:30 tot 17:00 of van 9:30 tot 18:00. Je zult je ook bezighouden met de baxters.

Status: Open
Startdatum: per direct
Locatie: Den Bosch
Looptijd: 3+ maanden
Uren: 24 uur
Tarief: Marktconform exclusief BTW en reiskosten

Interim beherend apotheker

We zijn op zoek naar een apotheker voor een nieuwe gespecialiseerde apotheek in Venlo, die zich volledig richt op dermatologie en topische producten. Als apotheker zul je een sterke affiniteit moeten hebben met productie.

In deze rol zul je de kans krijgen om te werken in een dynamische omgeving met een speciale focus op de Duitse markt. Je zult je bezighouden met een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder het bewaken, controleren en verstrekken van medicijnen en cosmetische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team bestaande uit zowel farmaceutische als niet-farmaceutische collega’s.

Status: Open
Startdatum: per direct
Locatie: Venlo
Looptijd: 6-12 maanden
Uren: 24-40 uur
Tarief: Marktconform exclusief BTW en reiskosten

Ik kreeg snel een interim-opdracht en werd uitstekend begeleid. Wat ik erg waardeer is het regelmatige contact, vanaf dag één. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en werd ik snel geholpen als ik ergens tegenaan loop.
Cindy Interim Apothekersassistent
De persoonlijke aandacht tijdens de selectieprocedure en tijdens de opdracht zijn sterke punten van DNFS. Je voelt je gesteund en ondersteund tijdens jouw werkzaamheden.
Erik Interim Apotheker

Zet de volgende stap in jouw carrière

Aan de slag bij een van deze opdrachtgevers? Meld je aan als zzp’er!

Geen passende opdracht voor jou? Neem contact op, we gaan samen op zoek naar opdrachtgevers die passen bij jouw ervaring en ambities.

NOTE: A good command of the Dutch language (at least C1 level) is necessary and inherent to most of these positions, unless stated otherwise. Unfortunately, we are not able to accommodate any working permits or traveling necessities for our positions. Hence, only candidates living in the Netherlands are eligible for most of these positions.

Meld je aan als zzp'er

Onze partners

Meer weten over een bovenstaande opdracht?

Schrijf je dan vrijblijvend in via onze ZZP inschrijfpagina of neem direct contact op met Charlotte.

Ja, ik wil mij inschrijven
Charlotte Vedder

Charlotte Vedder

Recruitment Consultant 06-20793961