Recruitment farmaceutische professionals

Goed personeel maakt het verschil voor elke organisatie. Dit geldt zeker voor zorg- en dienstverleners, zoals apothekers. Personeel is in deze branche een van de belangrijkste factoren voor goede zorgverlening richting de patiënt. Goed gekwalificeerde medewerkers zijn essentieel voor de organisatie. DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support begrijpt dit als geen ander en verzorgt de werving & selectie van farmaceutische professionals.

Kenmerken van DNFS

Kenmerkend voor DNFS is de persoonlijke samenwerking, gebaseerd op vertrouwen en commitment. Wij zijn uw verlengstuk richting de arbeidsmarkt. Op basis van wederzijds begrip en onze persoonlijke aanpak weten wij de beste kandidaten voor uw organisatie te enthousiasmeren, selecteren en informeren. DNFS stelt alleen kandidaten voor waar wij in geloven en bij wie we het vertrouwen hebben op een goede samenwerking.

Wanneer u op zoek bent naar een (beherend) Apotheker, Tweede Apotheker, Farmaceutisch Consulent of Apothekersassistent, bent u bij DNFS aan het juiste adres. Samen met u stellen we een profiel op waar de kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens gaan we in en buiten ons netwerk op zoek naar een perfecte match.

Functieprofielen van DNFS

Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij altijd volgens een minimaal profiel, welke we vervolgens met u op maat aanpassen. Met onderstaande functieprofielen is DNFS bekwaam en dagelijks werkzaam:

  • Apotheker
  • Tweede apotheker
  • Farmaceutisch Consulent
  • Apothekersassistent
  • Student Farmacie

Bespreek de mogelijkheden van Werving & Selectie

Bent u op zoek nAron-Blankestijn-Accountmanager-DNFSaar een nieuwe collega? Heeft u een vacature die u moeilijk ingevuld krijgt? Voldoen de reacties die u krijgt in kwalitatief of kwantitatief opzicht niet aan uw verwachtingen? Wij kunnen u helpen!

Informeer bij DNFS via 030-820 1106 of neem direct contact op met Aron Blankestijn via 06-205 89 120 of per email via aron@dnfs.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.