Detachering farmaceutische professionals

Detachering Farmaceutische professionals: tijdelijk inzet nodig in uw apotheek door uitval of piekbelasting? Of op zoek naar een nieuwe vaste collega? DNFS denkt graag mee met uw hulpvraag. Doordat DNFS een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals, is er altijd wel iemand direct en flexibel inzetbaar in uw apotheek.

Focus detachering DNFS

  • Detachering Apothekers
  • Detachering Tweede Apothekers
  • Detachering Farmaceutisch Consulent
  • Detachering Apothekersassistent
  • Detachering Student Farmacie

Flexibele oplossing

Wij ondersteunen u op het moment dat u extra handen nodig heeft in uw apotheek. Dit kan zijn op het moment dat er sprake is van een piekbelasting of als er sprake is van een onderbezetting. Ook wanneer een collega door ziekte of zwangerschap tijdelijk niet beschikbaar is, biedt DNFS een oplossing. Wij kunnen u adviseren over de manier waarop u een probleem aanpakt en zijn in staat daar een oplossing voor aan te bieden. Door ons landelijke netwerk van professionals is er altijd wel een oplossing te vinden.

(Master-) Studenten Farmacie

Naast het inzetten van farmaceutische professionals detacheert DNFS (Master-)studenten Farmacie in de openbare apotheek. De studenten Farmacie komen beslagen ten ijs; vanuit ons worden ze opgeleid voor de werkzaamheden en vaak hebben ze ook al ervaring vanuit een eerder project of bijvoorbeeld een stage.

Projecten waarbij Studenten Farmacie ondersteuning kunnen bieden:

  • Medicatiereviews
  • Medische Farmaceutische Beslisregels (MFB’s)
  • Diabetesprofilering
  • Incontinentieprofilering
  • Optimaliseren inkoopproces

Invulling vakantieroosters apotheek

De meeste apotheken moeten met regelmaat vakantieroosters maken om gaten in de planning te dichten. Onze ervaring is dat deze planning vaak problemen met zich mee brengt. Hulp bij de invulling van het vakantierooster voor uw apotheek?

Verzorgen van waarnemingen apothekers of assistentes?

Drukke apotheken of apotheken zonder tweede apotheker hebben in drukke vakantieperiodes de behoefte aan een tijdelijke apotheker. Wilt u weten hoe DNFS u kan helpen met het verzorgen van een waarneming door detachering van een ervaren, betrouwbare apotheker?

Op zoek naar een tijdelijke collega binnen uw apotheek?

Is er door uitval vanwege ziekte of zwangerschap, een gat ontstaan in het rooster? Zijn er projecten die momenteel te weinig aandacht krijgen? DNFS helpt! Informeer via 030 – 820 11 06 naar de mogelijkheden voor uw apotheek?.

Thomas-Meuwese-DNFSU kunt ook direct contact opnemen met Thomas Meuwese via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.