farmacie-de-nederlandse-farmaceutische-support-icon

Werving & selectie van farmaceutische professionals

Goed gekwalificeerde medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Wij begrijpen dit als geen ander en verzorgen de werving van farmaceutische professionals in drie stappen. Ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe, vaste collega.

 

Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op!

Ben je op zoek naar een:

  • Registratie / beherend / tweede apotheker
  • Farmaceutisch consulent of farmakundige
  • Apothekersassistent
  • Farmaceutisch personeel met een specifieke achtergrond

Dan ben je bij DNFS aan het juiste adres. Samen stellen we een profiel op waar de kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens gaan we in en buiten ons netwerk op zoek naar een perfecte match.

Werving & selectie in drie stappen

Intakegesprek – Ons recruitmentteam kijkt graag samen met jou waar de vraag naar een nieuwe collega vandaan komt. We schetsen samen de situatie en bekijken wat voor soort collega het beste in de functie past. Naast opleidingseisen zoals een apothekersdiploma, wordt er aandacht besteed aan het type persoon, belangrijke competenties en drijfveren.

Search & Match – Het recruitmentteam zoekt binnen en buiten ons netwerk naar kandidaten die in aanmerking komen voor de vacature. Onze kaartenbak bestaat uit mensen die latent en actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Daarnaast benaderen we nieuwe mensen die we ze geschikt bevinden voor de functie. Met alle kandidaten houden wij een uitgebreid en persoonlijk gesprek, om zo de juiste match te kunnen maken.

Bemiddeling – We bespreken samen de kandidaten waarvan wij geloven dat ze bij jouw organisatie en functie passen. Deze worden voorgesteld begeleid door een gedegen advies, om vervolgens bij jou de keuze neer te leggen wie er uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Wanneer beide partijen overtuigd zijn, kan de samenwerking beginnen.

Wij staan in contact met farmaceutische professionals in vrijwel alle regio's.

Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op!

DNFS Contact
thomas-meuwese-dnfs

Thomas Meuwese

COMMERCIEEL MANAGER