Recruitment

 Recruitment farmaceutische professionals

 

Goed gekwalificeerde medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support begrijpt dit als geen ander en verzorgt de werving & selectie van farmaceutische professionals. Ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe vaste collega. Dit doen we in drie stappen. Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op! Mail direct met Aron voor meer informatie. 

Neem direct contact op

Ben je op zoek naar een:

  • (beherend) Apotheker
  • Tweede Apotheker
  • Farmaceutisch Consulent
  • Apothekersassistent
Dan ben je bij DNFS aan het juiste adres. Samen stellen we een profiel op waar de kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens gaan we in en buiten ons netwerk op zoek naar een perfecte match.

Werving & selectie in drie stappen

Intakegesprek – Een van onze accountmanagers bespreekt de vraag en de achtergrond hiervan. Samen met jou schetsen we de situatie. Naast opleidingseisen, bijvoorbeeld een apothekersdiploma, wordt er aandacht besteed aan de persoon en drijfveren.  

Search & Match – Het recruitmentteam zoekt binnen en buiten ons netwerk naar kandidaten die in aanmerking komen voor de vacature. Onze kaartenbak bestaat uit mensen die latent en actief op zoek zijn, maar we benaderen ook mensen waarvan we denken dat ze passen bij de vacature. Wij spreken alle kandidaten persoonlijk om zo de juiste match te kunnen maken. 

Bemiddeling – We bespreken de kandidaten waarvan wij geloven dat ze bij jouw organisatie passen. Deze stellen we voor en kun je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Nadat jij én de kandidaat overtuigd zijn, kan jullie samenwerking beginnen. 

Wij staan in contact met veel farmaceutische professionals in vrijwel alle regio's.

Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Aron Blankestijn

Aron Blankestijn

Partner
  • DNFS
  • Staff