Detachering & interim farmaceutische professionals

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door of uitval van enkele collega's door zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering of interim de oplossing voor kan zijn. Doordat DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals, is er altijd wel iemand direct en flexibel inzetbaar in jouw organisatie. Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op!

Apotheken en ziekenhuizen 

Detachering

DNFS beschikt over een landelijk dekkend team apothekers en apothekersassistenten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar in openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken. Zij beschikken over de meest actuele kennis, hebben ervaring met verschillende AIS en zijn gewend om op verschillende plekken te werken. Daarnaast staan onze medewerkers bekend om hun enthousiasme en proactiviteit. Onze focus binnen detachering: apothekers, tweede apothekers, farmaceutisch consulenten en apothekersassistenten.

De voordelen op een rijtje:

  • Een flexibele oplossing
  • Bepaal welk profiel gewenst is
  • Stel zelf de periode vast
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd aan de hand van een all-in tarief

 Geneesmiddelenbedrijven

Interim

De vraag naar flexibel personeel stijgt enorm in de farmaceutische industrie. Elk geneesmiddelenbedrijf heeft haar eigen uitdaging, maar flexibilsering en het aantrekken van specifieke kennis speelt bij elk farmaceutisch bedrijf een rol. Wij hebben een netwerk van apothekers en consultants welke flexibel ingezet kunnen worden.

We hebben ervaring met projecten binnen Quality, Regulatory Affairs, Productie, Market Access, Geneesmiddelenontwikkeling en Pharmacovigilance. Heb je een tijdelijk capaciteitsvraagstuk? We bespreken graag je vraag, zodat wij een inschatting kunnen maken van de best passende oplossing.

 

Lees meer over onze specifieke kennis, expertise en diensten voor geneesmiddelen bedrijven op onze pagina farmaceutische industrie. 

Kennis en expertise

Openbare apotheken en ziekenhuisapotheken

Onze diensten zijn natuurlijk niets waard zonder het vakkundige team dat zich de laatste jaren heeft gevormd. De veelzijdigheid in dit team is ontstaan door stuk voor stuk hardwerkende, enthousiaste assistenten met ieder hun eigen kracht. De som van hen allemaal maakt dat het detacheringsteam de weg kent in CGM, Pharmacom (oud en nieuw), HIX, Smartmed, Pi-farma, Medimo, Servisoft en APRO. 

Werkervaring in de openbare apotheek, hoofdkantoren, het ziekenhuis en apotheekhoudend huisartsen brengt veel vakkundigheid met zich mee. Onder andere smartfilling, MFB’s, baxteren, kwaliteitsmanagement, medicatieverificatie, herhaalservice, incontinentiezorg en inhalatiemanagement valt onder onze expertise. Daarnaast beschikt het team over kennis van bereidingen, incontinentiezorg, farmaceutische patiëntenzorg, receptuur, analyse en instellingsfarmacie.

E-learnings en bijscholing zorgen dat de skills en kennis van het team up to date blijft.

Het aantal inzetbare uren per week verschilt per medewerker en iedereen werkt tussen de 24 en 40 uur per week. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, door middel van overleg proberen wij altijd tot een oplossing te komen.

Verdeeld over verschillende regio’s, zorgt het DNFS team dat wij steeds dichterbij onze ambitie komen om landelijke dekking te kunnen realiseren. Benieuwd naar uit wie het team bestaat?

Diensten op maat voor apotheken

Wij denken graag mee en passen onze diensten aan op de huidige situatie in verband met COVID-19. Op dit moment staat het vinden van een passende oplossing voor hulpvraag in de apotheek bij ons voorop.

Detachering op dagbasis

Is de werkdruk in korte tijd toegenomen? We bieden vervanging van een collega die nog in afwachting is om getest te worden of thuis zit in verband met een ziek kind. We denken graag mee om acute problemen in bezetting op te vangen. Daarnaast blijven we ook dingen doen zoals we al deden. Je kunt uiteraard nog steeds bij ons terecht voor langdurige samenwerkingen waarbij we ons inzetten voor de perfecte match tussen onze medewerker en jouw apotheek. Onze apothekersassistenten beschikken over ruime ervaring en systeemkennis.

Hulp nodig voor enkele dagen of langere termijn? Wellicht is detachering de oplossing. Neem direct contact op met Thomas voor meer informatie over detachering via thomas@dnfs.nl 

Voorraadinventarisatie

We kunnen werk uit handen nemen op het gebied van voorraadinventarisatie in de apotheek. Een team voorraadtellers kan in een (weekend)dag de voorraad exact bepalen. De kwaliteit van de inventarisatie waarborgen we met behulp van Farmascan software.

DNFS leidt bereidingsassistenten op

In voorbereiding op de tweede golf coronabesmettingen hebben wij een opleidingsprogramma bereidingen opgezet. Dit houdt in dat apothekersassistenten uit ons detacheringsteam in de komende weken een basistraining volgen op het gebied van bereidingen en VTGM. Hierdoor kunnen we je de komende periode heel gericht ondersteunen in het ziekenhuis! Interesse? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Ondersteuning nodig in jouw apotheek of farmaceutische organisatie?

We gaan graag met je in gesprek!

DNFS Contact
thomas-meuwese-dnfs

Thomas Meuwese

COMMERCIEEL MANAGER