Detachering

Detachering farmaceutische professionals

Een vacature die al lange tijd niet wordt ingevuld, een tijdelijke piek in de werkdruk door de naderende zomervakantie of uitval van enkele collega's door zwangerschapsverlof of ziekte. Zomaar een greep van uitdagingen waar detachering de oplossing voor kan zijn. Doordat DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support een landelijk netwerk heeft met verschillende profielen van farmaceutische professionals, is er altijd wel iemand direct en flexibel inzetbaar in jouw apotheek. Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op! Mail direct met Aron voor meer informatie. 

Neem direct contact op

Apotheken en ziekenhuizen 

DNFS beschikt over een landelijk dekkend team apothekers en apothekersassistenten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar in openbare-, poliklinische- en ziekenhuisapotheken. Zij beschikken over de meest actuele kennis, hebben ervaring met verschillende AIS en zijn gewend om op verschillende plekken te werken. Daarnaast staan onze medewerkers bekend om hun enthousiasme en proactiviteit. Onze focus binnen detachering: apothekers, tweede apothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten en studenten farmacie. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Een flexibele oplossing
  • Bepaal welk profiel gewenst is 
  • Stel zelf de periode en het aantal dagen vast 
  • Alleen gewerkte uren worden gefactureerd aan de hand van een all-in tarief 
image-26dc8f0f01b4d47e388567ce61a91a036

Kennis en expertise

Onze diensten zijn natuurlijk niets waard zonder het vakkundige team dat zich de laatste jaren heeft gevormd. De veelzijdigheid in dit team is ontstaan door stuk voor stuk hardwerkende, enthousiaste assistenten met ieder hun eigen kracht. De som van hen allemaal maakt dat het detacheringsteam de weg kent in CGM, Pharmacom (oud en nieuw), HIX, Smartmed, Pi-farma, Medimo en Servisoft.  

Werkervaring in de openbare apotheek, hoofdkantoren, het ziekenhuis en apotheekhoudend huisartsen brengt veel vakkundigheid met zich mee. Onder andere smartfilling, MFB’s, baxteren, kwaliteitsmanagement, medicatieverificatie, herhaalservice, incontinentiezorg en inhalatiemanagement valt onder onze expertise. Daarnaast beschikt het team over kennis van bereidingen, incontinentiezorg, farmaceutische patiëntenzorg, receptuur, analyse en instellingsfarmacie. 

E-learnings en bijscholing zorgen dat de skills en kennis van het team up to date blijft.

Het aantal inzetbare uren per week verschilt per medewerker en iedereen werkt tussen de 24 en 40 uur per week. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, door middel van overleg proberen wij altijd tot een oplossing te komen. 

Verdeeld over verschillende regio’s, zorgt het DNFS team dat wij steeds dichterbij onze ambitie komen om landelijke dekking te kunnen realiseren. Benieuwd naar uit wie het team bestaat?

Bekijk ons team

Ondersteuning nodig in de apotheek?

Geneesmiddelenbedrijven

De vraag naar flexibel personeel stijgt enorm in de farmaceutische industrie. Elk geneesmiddelenbedrijf heeft haar eigen uitdaging, maar flexibilsering en het aantrekken van specifieke kennis speelt bij elk farmaceutisch bedrijf een rol. Wij hebben een netwerk van apothekers en consultants welke flexibel ingezet kunnen worden.

We hebben ervaring met projecten binnen Quality, Regulatory Affairs, Productie, Market Access, Geneesmiddelenontwikkeling en Pharmacovigilance. Heb je een tijdelijk capaciteitsvraagstuk? We bespreken graag je vraag, zodat wij een inschatting kunnen maken van de best passende oplossing.

Nieuwsgierig hoe DNFS je kan helpen? Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!

Aron Blankestijn

Aron Blankestijn

Partner
  • DNFS
  • Staff