Onze diensten

Specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmacie

Wij helpen openbare apotheken en ziekenhuizen bij capaciteitsvraagstukken.

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. Wij helpen openbare apotheken en ziekenhuizen bij capaciteitsvraagstukken. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek.

Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij échte impact. Via een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de werving van de beste apothekers en apothekersassistenten. 

Onze werkwijze

  • Wij ondersteunen op het moment dat je extra capaciteit nodig hebt in je apotheek.
  • Dit kan zijn op het moment dat er sprake is van een piekbelasting of als er sprake is van een meer permanente onderbezetting.
  • Ook wanneer een collega door ziekte of zwangerschap tijdelijk niet beschikbaar is, biedt DNFS een oplossing. Wij kunnen je adviseren over de wijze waarop u een probleem aanpakt en zijn in staat daar een oplossing voor aan te bieden.
  • Of we nemen werk uit handen bij de zoektocht naar een nieuwe vaste collega. 
  • Door ons landelijke netwerk van professionals is er altijd wel een oplossing te vinden.

Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op! Mail direct met Aron (aron@dnfs.nl) voor meer informatie.

 

Diensten op maat

Wij denken graag mee en passen onze diensten aan op de huidige situatie in verband met COVID-19. Op dit moment staat het vinden van een passende oplossing voor hulpvraag in de apotheek bij ons voorop.

Detachering op dagbasis

Is de werkdruk in korte tijd toegenomen? We bieden vervanging van een collega die nog in afwachting is om getest te worden of thuis zit in verband met een ziek kind. We denken graag mee om acute problemen in bezetting op te vangen. Daarnaast blijven we ook dingen doen zoals we al deden. Je kunt uiteraard nog steeds bij ons terecht voor langdurige samenwerkingen waarbij we ons inzetten voor de perfecte match tussen onze medewerker en uw apotheek. Onze apothekersassistenten beschikken over ruime ervaring en systeemkennis.

Hulp nodig voor enkele dagen of langere termijn? Wellicht is detachering de oplossing. Neem direct contact op met Thomas voor meer informatie over detachering via thomas@dnfs.nl 

Voorraadinventarisatie

We kunnen werk uit handen nemen op het gebied van voorraadinventarisatie in de apotheek. Een team voorraadtellers kan in een (weekend)dag de voorraad exact bepalen. De kwaliteit van de inventarisatie waarborgen we met behulp van Farmascan software.

DNFS leidt bereidingsassistenten op

In voorbereiding op de tweede golf coronabesmettingen hebben wij een opleidingsprogramma bereidingen opgezet. Dit houdt in dat apothekersassistenten uit ons detacheringsteam in de komende weken een basistraining volgen op het gebied van bereidingen en VTGM. Hierdoor kunnen we u de komende periode heel gericht ondersteunen in het ziekenhuis! 

Interesse? Neem contact op via ons contactformulier of direct met Aron via aron@dnfs.nl 

Neem contact op

Via een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de werving van de beste apothekers en apothekersassistenten.

Aron Blankenstijn
Partner DNFS

“Wij geloven dat door een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid we écht impact kunnen maken. Zo helpen we de klant met een snelle, best-passende oplossing voor een capaciteitsuitdaging, de kandidaat met de best-passende werkplek. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit beloven wij medewerker, klant en kandidaat op een persoonlijke en betrokken wijze vooruit te helpen.”  

 

Meer weten? Neem dan contact op.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Aron Blankestijn

Aron Blankestijn

Partner
  • DNFS
  • Staff