Onze diensten

Specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmacie

Wij helpen openbare apotheken en ziekenhuizen bij capaciteitsvraagstukken.


DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. Wij helpen openbare apotheken en ziekenhuizen bij capaciteitsvraagstukken. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek.

Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij échte impact. Via een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de werving van de beste apothekers en apothekersassistenten. 

Onze werkwijze

  • Wij ondersteunen op het moment dat je extra capaciteit nodig hebt in je apotheek.
  • Dit kan zijn op het moment dat er sprake is van een piekbelasting of als er sprake is van een meer permanente onderbezetting.
  • Ook wanneer een collega door ziekte of zwangerschap tijdelijk niet beschikbaar is, biedt DNFS een oplossing. Wij kunnen je adviseren over de wijze waarop u een probleem aanpakt en zijn in staat daar een oplossing voor aan te bieden.
  • Door ons landelijke netwerk van professionals is er altijd wel een oplossing te vinden.

Nieuwsgierig? We nemen graag contact met je op! Mail direct met Aron voor meer informatie.

 

Via een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de werving van de beste apothekers en apothekersassistenten.

Aron Blankenstijn
Partner DNFS

“Wij geloven dat door een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid we écht impact kunnen maken. Zo helpen we de klant met een snelle, best-passende oplossing voor een capaciteitsuitdaging, de kandidaat met de best-passende werkplek. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit beloven wij medewerker, klant en kandidaat op een persoonlijke en betrokken wijze vooruit te helpen.”  

 

Meer weten? Neem dan contact op.

Aron Blankestijn

Aron Blankestijn

Partner
  • Staf