Een mooie start van je carrière

Met het Traineeship Farmaceutische Industrie bieden wij een unieke kans aan gedreven apothekers die een steile leercurve ambiëren. Twee jaar lang staat jouw ontwikkeling centraal én investeer je in een vast dienstverband in de farmaceutische industrie. Ons doel is om jou aan een baan te helpen waar je iedere dag met veel plezier naartoe gaat; een baan waar jij als starter het onderste uit de kan kunt halen.
DNFS kiest met zorg en aandacht de beste opdrachtgever en functie passend bij jouw profiel en wensen. We bespreken samen de mogelijkheden en maken een plan van aanpak. Samen komen we erachter binnen welke functie en welk bedrijf jij op je plek bent. Zodat jij je vanaf moment één maximaal kunt ontwikkelen.

Inhoud Traineeship

Farmaceutische Industrie

Tijdens dit traineeship treed je twee jaar lang in dienst bij DNFS: een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Je daadwerkelijke werkplek bevindt zich bij één van onze opdrachtgevers, waar jij een vliegende start van je carrière maakt. Natuurlijk blijf je daarnaast betrokken bij je collega’s van DNFS en de talloze activiteiten die wij organiseren! Jij krijgt:

  • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een werkplek bij een toonaangevende organisatie binnen de farmaceutische dienstverlening;
  • Intensieve begeleiding van jouw talentmanager;
  • Uitstekend salaris, ruim groeiperspectief en leuke collega’s;
  • Gezellige borrels, BBQ’s, evenementen en een vitaliteitsprogramma.
  • Intervisie met andere farmaceutische trainees;
    Kortom, een mooie start van je carrière.

Kortom, een mooie start van je carrière.

Talentmanager

Maar een nieuwe baan is ook spannend en brengt vragen met zich mee; wat is mijn verantwoordelijkheid, wat verwacht mijn nieuwe werkgever van me, hoe communiceer ik met stakeholders en hoe vind ik mijn eigen weg in deze nieuwe organisatie? Begrijpelijk en herkenbaar! Onze Talentmanager Anouk coacht en begeleidt jou tot specialist in de farmaceutische industrie. Weten wat Anouk nog meer voor jou kan betekenen? Neem contact op via de contactgegevens onderaan de pagina.

Interesse? Neem contact met ons op.

Contactformulier werken bij
anouk-de-vetter-recruiter-de-nederlandse-farmaceutische-support

Anouk de Vetter

TEAMMANAGER & RECRUITER