Werken in de Farmaceutische Industrie

De farmaceutische industrie kent een enorme diversiteit aan functies. Kenmerkend zijn de vele opleidingsmogelijkheden én doorgroeimogelijkheden, nationaal en internationaal. We werken samen met zowel innovatieve als generieke geneesmiddelenbedrijven en bieden zowel vaste functies als interim-opdrachten. Voor starters is er ook een mogelijkheid tot het Traineeship Farmaceutische Industrie. DNFS helpt jou op weg: samen kijken we naar jouw ambities en competenties en hoe deze aansluiten op de functies die we bieden. Kortom, ben jij (startend) apotheker of life science professional: kom eens in contact!

Een greep uit de afdelingen in de farmaceutische industrie

Quality Assurance (QA), waar je je richt op de kwaliteit van productieprocessen. Al deze processen samen leiden tot één gezamenlijk eindproduct; aan jou de taak om te managen dat de kwaliteit van dit eindproduct wordt gewaarborgd. Met een kritische blik houd je toezicht op de processen of ga je op zoek naar afwijkingen om deze op te kunnen lossen.

Regulatory Affairs (RA), waar je verantwoordelijk bent voor de registratieprocessen van nieuwe geneesmiddelen. Jij zorgt ervoor dat de veiligheid en werkzaamheid van producten wordt gewaarborgd. Dit doe je door ervoor te zorgen dat alle productdossiers op orde zijn en het CBG hiervan op de hoogte is.

Productie, deze afdeling houdt zich bezig met het produceren van geneesmiddelen en vaccins. Dit is een ander breed en veelzijdig vakgebied waar je terecht zou kunnen komen. Hierbij wordt verwacht dat je procesmatig te werk gaat en kennis van of affiniteit hebt met GMP en GDP.

Market Access, waar jij er op een strategische manier voor zorgt dat patiënten betere toegang krijgen tot innovatieve behandelingen. Je houdt toezicht op de gezondheidszorg en het concurrerende landschap om zo gebeurtenissen te signaleren die van invloed zijn op de markttoegang van geneesmiddelen. Daarnaast onderhoud je bijvoorbeeld relaties met belanghebbenden.

R&D, waar je een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling en toepassing van nieuwe geneesmiddelen.

Pharmacovigilance, hier draait alles om de veiligheid van farmaceutische producten. Aan jou de taak om bijwerkingen te signaleren en beoordelen.

Voor vragen over onze dienstverlening of interesse in één van onze vacatures? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier werken bij
anouk-de-vetter-recruiter-de-nederlandse-farmaceutische-support

Anouk de Vetter

TEAMMANAGER & RECRUITER