Ervaringen

Benieuwd hoe het is om bij DNFS te werken?

Onze collega's delen graag hun ervaringen over werken bij DNFS. Een aantal van hen schreef een inhoudelijke blog over het werken in de farmacie. Benieuwd? Neem hiervoor een kijkje op onze blogpagina! 

Bekijk de blogs

Diana Schimmelpfennig
Apothekersassistente bij DNFS

"Werken voor DNFS verloopt allemaal super soepel en prettig. Er zijn korte lijntjes en een persoonlijke aanpak, waarbij ik me enorm thuis voel. Ik heb er bewust voor gekozen om als Interim Assistente aan de slag te gaan, omdat ik zo steeds nieuwe ervaringen opdoe en kan groeien. Wie weet wat er zo allemaal op mijn pad komt!"

Diana-Schimmelpfennig-dnfs

Daniëlle van de Weerd
Apothekersassistente bij DNFS

“DNFS, een kleine club waar iedereen elkaar kent. Een team waarin we elkaar helpen als dat nodig is, ook al zien we elkaar weinig. Hier wordt veel gelachen en aan elkaar gedacht door middel van de kleinste dingen. Het is een organisatie waarin je echt gewaardeerd wordt en waarin wij als werknemer altijd als TOPPERS omschreven worden. DNFS is waar ik mij thuis voel, omdat alles bespreekbaar is en de sfeer zo lekker laagdrempelig!”

Dianne Postma
Farmakundige bij DNFS

"DNFS biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen door veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Het is fijn om mijn ervaring in te zetten, en zo zelf te ervaren wat er allemaal nog meer te ontdekken is binnen de wereld van farmacie."

Ellen Francissen
Apothekersassistente bij DNFS

"Als interim assistente kun je net dat beetje extra bieden doordat je van buitenaf komt met een frisse blik. Je ziet verschillende werkwijzen en plekken binnen de apotheekwereldDNFS gaat voor projecten van een aantal maanden tot meer dan een jaar, wat maakt dat je écht onderdeel van het bedrijf bent en vaak ook de leuke taken naar je toe kan trekken. Je collega’s worden doorgaans blij van je komst omdat je een groot gat vult, bijvoorbeeld na uitval van collega’s."

Ook werken bij DNFS? Neem contact op voor meer informatie!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Anouk de Vetter

Anouk de Vetter

Teammanager & recruiter
  • DNFS
  • Staf
  • Staff