Apothekersassistent bij DNFS

Een groot deel van je leven besteed je aan je werk. Het is dan ook belangrijk dat je werk je gelukkig maakt! DNFS is een kleinschalige, betrokken organisatie die staat voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Met onze kennis van recruitment en ons netwerk, helpen wij je aan de plek waar jij het beste past. Dit kan binnen ons eigen team zijn, maar ook bij één van onze opdrachtgevers.

"DNFS biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen door veel ervaring op te doen." – Dianne

Flexibele & vaste functies

Apothekersassistent

DNFS biedt zowel vaste als tijdelijke functies aan apothekersassistenten. Houd jij van flexibiliteit en zoek je afwisseling in jouw werkomgeving? Verover dan een plek binnen ons leuke detacheringsteam! We doen enkel langdurige opdrachten waarbij je met jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde bent. Geen dag-tot-dag projecten maar een échte frisse blik om apotheken en ziekenhuizen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek je toch één vaste uitvalsbasis? Ook dan ben je bij DNFS aan het juiste adres. Met onze ervaring in recruitment en ons netwerk helpen wij je graag aan een baan waar jij iedere dag weer met veel plezier naartoe gaat!

Brede mogelijkheden

Jouw ambitie staat voorop! Wat vind jij de mooiste aspecten van je werk en waar wil je nog ervaring in opdoen? Wij horen graag van jou wat belangrijk voor je is en hoe je jouw toekomst ziet. Wij zijn breed georiënteerd en werken samen met apotheken, ziekenhuizen en geneesmiddelenbedrijven. Dit betekent dat ons vacature aanbod enorm divers is! Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om jezelf voortdurend verder te ontwikkelen en écht van toegevoegde waarde te zijn bij elk project. Erg fijn voor je collega’s, maar vooral voor jouw eigen werkervaring.

Kleinschalige organisatie

Je komt te werken binnen een kleinschalige organisatie. Met betrokkenheid, aandacht en ruimte voor persoonlijke groei maken we bij DNFS het verschil! Dit betekent voor jou korte lijnen, persoonlijk contact en een nauwe samenwerking. We kennen elkaar goed en gaan samen voor kwaliteit! Wij vinden het erg belangrijk om verbonden te zijn met elkaar en te weten wat er speelt. Een personeelsuitje en/of etentje mag daarom op z’n tijd natuurlijk niet ontbreken.

Een baan dichtbij huis

Er is niets zo vervelend als elke dag een lange tijd te moeten reizen om bij jouw werk te komen. DNFS helpt jou graag met het vinden van een baan in de buurt! Omdat onze opdrachtgevers zich in heel Nederland bevinden, is er vrijwel altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt.

Goede arbeidsvoorwaarden

Hard werken wordt beloond! Goede arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij. Onze eigen medewerkers krijgen daarnaast een lease-auto en opleidingsmogelijkheden.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier werken bij
anouk-de-vetter-recruiter-de-nederlandse-farmaceutische-support

Anouk de Vetter

TEAMMANAGER & RECRUITER