Apotheker bij DNFS

Een groot deel van je leven besteed je aan je werk. Het is dan ook belangrijk dat je werk je gelukkig maakt! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met ons netwerk én de kennis binnen recruitment kunnen wij je helpen aan de plek waar jij past. We bieden mogelijkheden bij openbare apotheken, ziekenhuizen en geneesmiddelenbedrijven.

DNFS is van toegevoegde waarde op jouw hele carrière.

Vaste én tijdelijke functies

Apotheker bij DNFS

DNFS biedt zowel vaste als tijdelijke functies. Ben je net afgestudeerd en wil je overal een kijkje in de keuken nemen? Of heb je veel werkervaring en zoek je afwisseling in jouw werkomgeving? Verover dan een plek binnen ons leuke detacheringsteam! We doen enkel langdurige opdrachten waarbij je met jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde bent. Een échte frisse blik om apotheken en ziekenhuizen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek je toch één vaste uitvalsbasis? Ook dan ben je bij DNFS aan het juiste adres. Met onze ervaring in recruitment en ons netwerk helpen wij je graag aan een baan waar jij iedere dag met veel plezier naartoe gaat.

Een baan dichtbij huis

Er is niets zo vervelend als elke dag een lange tijd te moeten reizen om bij jouw werk te komen. DNFS helpt jou graag met het vinden van een baan in de buurt. Omdat onze opdrachtgevers zich in heel Nederland bevinden, is er vrijwel altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt.

Brede mogelijkheden

Jouw ambitie staat voorop. Wij zijn breed georiënteerd en werken samen met openbare apotheken, ziekenhuizen en geneesmiddelenbedrijven.

Dit betekent dat ons aanbod aan vacatures erg divers is. Denk bijvoorbeeld aan het traineeship farmaceutische industrie, maar ook aan registratieplekken en mogelijkheden tot het overnemen van een apotheek via ons begeleidingsprogramma.

Overtuigd van de meerwaarde van DNFS op jouw carrière? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Contactformulier werken bij
anouk-de-vetter-recruiter-de-nederlandse-farmaceutische-support

Anouk de Vetter

TEAMMANAGER & RECRUITER