Werken in de openbare apotheek of ziekenhuis

Van openbare apotheek tot de ziekenhuizen. DNFS kent een enorme diversiteit aan opdrachten en functies voor apothekers en apothekersassistenten. Het is zelfs mogelijk om met ondersteuning van DNFS een apotheek overnametraject te starten.Voor starters bieden we traineeships en ook als masterstudent kan je bij ons terecht. DNFS helpt jou op weg: samen kijken we naar jouw ambities en competenties en hoe deze aansluiten op de functies die we bieden. Kortom, ben jij (startend) apotheker of life science professional: kom eens in contact!

Een greep uit de mogelijkheden binnen apotheken en ziekenhuizen

Apotheker

Apotheker, een groot deel van je leven besteed je aan je werk. Het is dan ook belangrijk dat je werk je gelukkig maakt! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met ons netwerk én de kennis binnen recruitment kunnen wij je helpen aan de plek waar jij past. Dit kan binnen de openbare apotheek, maar bijvoorbeeld ook de ziekenhuisapotheek.

Apothekersassistent

Apothekersassistent, ben jij apothekersassistent(e) en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? DNFS biedt zowel vaste als tijdelijke functies aan apothekersassistenten. Houd jij van flexibiliteit en zoek je afwisseling in jouw werkomgeving? Verover dan een plek binnen ons leuke detacheringsteam!

Apotheker-eigenaar

Apotheker-eigenaar, ben jij geregistreerd apotheker en kun je niet wachten om apotheker-eigenaar te worden? Dan helpen wij jou om deze droom te verwezenlijken! Met een volledige financiering achter de hand en een ervaren partij die met jou meedenkt en investeert, staat niets je nog in de weg.

Voor vragen over onze dienstverlening of interesse in één van onze vacatures? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier werken bij
anouk-de-vetter-recruiter-de-nederlandse-farmaceutische-support

Anouk de Vetter

TEAMMANAGER & RECRUITER