Traineeship Farmaceutische Industrie

De farmaceutische industrie is een sector waar veel wordt geïnvesteerd in getalenteerde farmaceutische professionals. Hoewel er mooie kansen liggen voor startende apothekers, merken we bij DNFS dat deze vaak onbenut blijven. Het is voor veel starters niet duidelijk welke mogelijkheden er binnen de industrie zijn. Daarom besloot DNFS hierover in gesprek te treden met farmaceutische bedrijven en te starten met het Traineeship Farmaceutische industrie!

Een baan binnen de farmaceutische industrie?

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. Wij bieden jonge farmaceutische professionals een unieke gelegenheid om kennis te maken met de farmaceutische industrie. Een eerste (of tweede) baan in combinatie met opleidingsmogelijkheden én uitzicht op een vaste baan bij de betreffende opdrachtgever.

Kortom: een prachtige gelegenheid om je te ontwikkelen tot een expert binnen de farmaceutische industrie!

Inhoud Traineeship 

Tijdens dit traineeship treedt je twee jaar lang in dienst bij DNFS: een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf. Je daadwerkelijke werkplek bevindt zich bij één van onze opdrachtgevers, waar jij een vliegende start van je carrière maakt. Natuurlijk blijf je daarnaast betrokken bij je collega’s van DNFS en de talloze activiteiten die wij organiseren!

Jij krijgt:

  • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • Intensieve begeleiding en coaching door een ervaren Talentmanager
  • Trainingen m.b.t. softskills en persoonlijk leiderschap
  • Intervisie-avonden bij DNFS waar je ervaringen uitwisselt met andere farmaceutische young professionals.
  • Inhoudelijke cursussen

Kortom, een mooie start van de rest van je carrière.

Sollicitatieprocedure Traineeship

DNFS kiest met zorg en aandacht de beste opdrachtgever en functie passend bij jouw profiel en wensen. We bespreken samen de mogelijkheden en maken een plan van aanpak, zodat jij je vanaf moment één maximaal kunt ontwikkelen.

Hoe onze sollicitatieprocedure voor het farmaceutische young professional programma eruitziet?

  • Intakegesprek recruiter DNFS
  • Voorbereidingsgesprek recruiter DNFS voor de sollicitatie bij opdrachtgever
  • Eerste en twee gesprek bij de opdrachtgever

Voor dit traineeship zijn wij op zoek naar farmaceutische talenten die zich durven te onderscheiden, die enthousiast kunnen vertellen over behaalde successen en die vol ambitie nieuwe uitdagingen aan willen gaan.

De organisatie achter het Traineeship Farmaceutische Industrie

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. Wij verbinden farmaceutische professionals aan de openbare- en ziekenhuisapotheek én de farmaceutische industrie. Belangrijk in het contact met onze klanten en kandidaten zijn wederzijds begrip, kennis en persoonlijke aanpak.

Samen met grote farmaceutische bedrijven hebben wij met zorg gekeken naar de inhoud van ons Farmaceutische young professional programma. Om de beste kansen te creëren voor jou als ambitieus talent farmacie!

Interesse en wil je meer informatie?

Voor vragen over onze dienstverlening of interesse in één van onze vacatures kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Joyce Konings Recruiter DNFS; contactpersoon voor Traineeship Farmaceutische IndustrieDNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Joyce Konings
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht|
Telefoon: 030 – 820 11 06
Email: joyce@dnfs.nl