yuki-hoffman-apothekersassistente-de-nederlandse-farmaceutische-support

Yuki Hoffmann

Apothekersassistente

Achtergrond

Ik ben Yuki en woon sinds 2014 in het prachtige Zuid-Limburg samen met mijn vriend Dennis. In 2017 is daar ook ons zoontje Dex bijgekomen. Een enorm avontuurlijk, ondernemend blij stout ventje. Onze grootste hobby zijn onze huisdieren. We zijn trotse huisgenoten van twee blauw gele ara’s, een edelpapegaai, een grijze roodstaart en een halsband parkiet. Onze fids zijn echt volwaardige leden van ons gezin en gaan waar mogelijk ook gewoon met ons naar buiten voor gezellige uitstapjes.

Binnen DNFS

“Het is fantastisch als je op een plek komt en echt het verschil kunt maken. Zowel voor de patiënten als collega’s. Ik ben dan ook echt een apothekersassistente in hart en nieren die met een grote lach rondloopt in de apotheek.”

Binnen is Yuki apothekersassistente. In 2006 heeft zij haar opleiding afgerond en sinds 2011 is zij werkzaam in de detachering. Hierdoor heeft ze verschillende kanten van het beroep mogen meemaken en veel kennis en ervaring.

Profiel

AIS: Mira CGM, Pharmacom Classic + Nieuw, Aposys, Zamicon.

Vaardigheden: sterk in balie en patiëntcontact, ervaring met logistiek, inhalatiemanagement, inkoop en vervaldatumcontrole.

Samenwerken met Yuki? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl

 

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.