willie-tienkamp-apothekersassistente-de-nederlandse-farmaceutische-support

Willie Tienkamp

Apothekersassistente

Achtergrond

Ik ben Willie Tienkamp en woon met mijn man en dochtertje in Valthermond. Voordat ik apothekersassistent werd heb ik eerst tien jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een sport BSO. Na mijn opleiding heb ik vijf jaar gewerkt als apothekersassistent in Nunspeet tot ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik nu gelukkig gevonden bij DNFS.

Binnen DNFS

Werken bij DNFS spreekt mij aan door de afwisseling in werkzaamheden, de kleinschaligheid en het persoonlijke contact. 

Bij DNFS vervult Willie vakkundig haar rol als apothekersassistente. Ze past zich als een kameleon aan in iedere werkomgeving en is snel inzetbaar. Willie is de stabiele factor in een team; de rust behouden is haar kracht.

Profiel

Willie is 32 uur per week inzetbaar.

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, MIRA CGM, N-control, HiX.

Vaardigheden: Willie heeft ervaring in zowel openbare als poliklinische apotheek. Daarnaast ook ervaring met baxter, robots, balie, medicatiereviews, receptverwerking.

Samenwerken met Willie? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl

Blogs

De rol van Willie bij de overstap van AIS

Sinds ruim 1,5 jaar werk ik als apothekersassistente voor DNFS en dit bevalt me tot nu toe erg goed. De persoonlijke omgang en de verschillende…