suzanne-brouwer-apothekersassistente-de-nederladnse-farmaceutische-support

Suzanne Brouwer

Apothekersassistente

Achtergrond

Ik ben Suzanne, geboren en getogen in Enschede en ik woon hier nog steeds met mijn man en mijn dochter. In Almelo heb ik de opleiding tot apothekersassistente voltooid. Daarna heb ik er ruim dertien jaar gewerkt bij Apotheek de Kolk en Acacia Apotheek. Bij deze apotheken heb ik mij in alle aspecten die ons vak te bieden heeft verdiept. Van baxteren en FPZ tot en met kwaliteitsmanagement. Mijn vakkennis houd ik graag op peil door het volgen van diverse trainingen en cursussen en het bijwonen van themadagen. Niets is mij te gek dus kom maar op met die uitdaging!

Binnen DNFS

Binnen DNFS ben ik werkzaam als apothekersassistente.

Meer weten over Suzanne? Bekijk haar voorstelvideo!

Profiel

Suzanne is beschikbaar voor 32 uur per week. Suzanne is een gepassioneerde en inhoudelijk gedreven apothekersassistente. Zij beschikt over ruime ervaring met herhaalservice, smartfilling, werken met baxter, medicatieverificatie en kwaliteitszorg. Lees hier haar blog: Observeren, signaleren en analyseren. 

 

Vaardigheden: smartfilling, Plusapotheek, MFB’s, baxteren, kwaliteitsmanagement/zorg, medicatieverificatie, herhaalservice, incontinentiezorg, inhalatiemanagement. Suzanne is ook Kabiz geregistreerd en actief BHV’er.

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, MIRA CGM

 

Samenwerken met Suzanne? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl

Blogs

Observeren, signaleren en analyseren

Een greep uit mijn carrière als gedetacheerde apothekersassistente Een prachtige baan met veel afwisseling, leuke mensen en af en toe schrijnende verhalen. Ik kwam begin…