elize-de-visser-apothekersassistente-dnfs

Elize de Visser

Apothekersassistente

Achtergrond

Hoi, mijn naam is Elize. Geboren in 1986 en woonachtig in Middelburg. Ik word gezien als een enthousiast persoon en geniet van alle facetten die het leven te bieden heeft. Ontspanning en vrijheid staan bij mij heel hoog op het lijstje. Ik geniet van een hapje en een drankje en dan moet er natuurlijk ook gesport worden. Verder ben ik erg reislustig en ga ik graag op vakantie, zowel binnen als buiten Europa. Omdat ik ambitieus ben aangelegd, heb ik ook een eigen bedrijf. Ik verzorg trainingen voor apothekersassistentes voor de bekende merken die ze in de apotheken verkopen.

Als apothekersassistente in uw apotheek, ben ik iemand die betrokken en betrouwbaar is, enthousiast en gezellig. Ik weet van aanpakken en kan niet stilzitten. Ik ben open minded, direct maar tactvol en beschik over een helicopterview.

 

Binnen DNFS

“Het leukste aan mijn baan als apothekersassistente vind ik de omgang met de patiënt. Deze blij de deur uit te zien gaan door iemand zo geadviseerd te hebben dat hun levenskwaliteit omhoog kan gaan, is voor mij het doel. Ik vind het leuk dat ik net wat extra’s kan geven!”

Na een jaar coördinator over een team van ziekenhuisassistentes te zijn geweest, wilde ik graag terug naar een plek tussen mijn collega’s op de werkvloer. Ik heb de apotheekwerkzaamheden gemist en wil graag weer de omgang met de patiënt en collega’s terug, adviesgeven en enthousiast met handverkoop en zelfzorg bezig zijn. In mijn vorige baan heb ik ervaring opgedaan als reizigersadviseur. Daarnaast zorgde mijn rol in de apotheek ervoor dat ik overal inzetbaar was en zichtbaar in het team. Het leukste aan mijn baan als apothekersassistente vind ik de omgang met de patiënt. Deze blij de deur uit te zien gaan door iemand zo geadviseerd te hebben dat hun levenskwaliteit omhoog kan gaan, is voor mij het doel. Ik vind het leuk dat ik net wat extra’s kan geven!

DNFS trok mij erg aan vanwege de persoonlijke en betrokken houding van het bedrijf. Ook een baan met veel afwisseling past goed bij mij, omdat ik veel ambities heb en leergierig ben. Ik heb gewerkt als apothekersassistente in openbare apotheken, dienstapotheek, ziekenhuisapotheek en bij een huisartsenpraktijk. Hierdoor neem ik veel ervaring met me mee.

Lees hier mijn blog: Mijn werk als apothekersassistente en mijn kennis over dermatologie.

 

Profiel

AIS: Pharmacom, HiX, Promedico, Farmasys, CGM.
Vaardigheden: Elize heeft ervaring in de ziekenhuisfarmacie als coördinator. Daarnaast is zij farmaceutisch expert op het gebied van huidproducten. Wegens haar uitgebreide kennis en ervaring is zij uitstekend inzetbaar in zowel het ziekenhuis als de openbare apotheek.

Samenwerken met Elize? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl

Blogs

Mijn werk als apothekersassistente en mijn kennis over dermatologie

Elize de Visser is apothekersassistente bij DNFS. Ze deelt haar ervaring. Dermatologie, de impact van huidaandoeningen Tijdens mijn werk als apothekersassistente zie ik dagelijks veel…