dirk-jan-seckel-apotheker-de-nederlandse-farmaceutische-support

Dirk Jan Seckel

Apotheker

Achtergrond

Tijdens zijn loopbaan als apotheker, apotheekeigenaar en studie Farmacie aan de Rijksuniversiteit in Groningen heeft Dirk-Jan de nodige ervaring opgedaan die goed toepasbaar is binnen DNFS. Naast openbaar apotheker is Dirk-Jan actief betrokken bij regionale ontwikkelingen in de zorg. In het recente verleden is hij dan ook onder meer VJA bestuurder en KNMP departementsvoorzitter geweest.

Binnen DNFS

Binnen het team van DNFS heeft Dirk-Jan de rol van apotheker. In zijn functie onderhoudt hij het contact met de recruiters, accountmanager, collega in het veld en is inhoudelijk het aanspreekpunt voor kandidaten. Wanneer er een match is gemaakt die past bij de opdrachtgever en kandidaat, neemt Dirk-Jan waar nodig de farmaceutische vraagstukken door met de geplaatste kandidaat om zoveel mogelijk bruikbare informatie op maat mee te geven. Gedurende de werkzaamheden van de kandidaat is Dirk-Jan continu beschikbaar voor mogelijke vragen of verdere uitleg en informatie. De praktijk leert dat kandidaten autonoom werken en door de opgebouwde ervaring goed hun weg weten te vinden bij de verschillende opdrachtgevers.

Blogs

Hoe een veranderlijke tijd voor verbeteringen in de apotheek kan zorgen

De wereld is veranderd. In de apotheek betekent dit een groeiende behoefte aan afhaalkluizen, veel meer beeldbellen en ander contact met de patiĆ«nt. Zelfs de…