Elize de Visser

Elize de Visser

Apothekersassistente

Achtergrond

Hoi, mijn naam is Elize. Ik ben een echte levensgenieter, en drink graag een biertje of een wijntje. Zelf ben ik nu nog woonachtig in Middelburg, maar in de toekomst wordt dat misschien wel Breda. Ik hou van sporten, hardlopen en aquarobic. Verder ben ik erg reislustig en ga ik graag op vakantie, zowel binnen als buiten Europa.  

Binnen DNFS

"Het leukste aan mijn baan als apothekersassistente vind ik de omgang met de patiënt en ze blij de deur uit te zien gaan. Ik vind het leuk dat ik ze net wat extra’s kan geven!"

Na een jaar coördinator over een team van 40 assistentes te zijn geweest, wil ik weer graag terug naar de apotheek. Ik heb de apotheek werkzaamheden gemist en wil graag weer de omgang met de patiënt en collega’s terug, advies geven en enthousiast met handverkoop en zelfzorg bezig zijn. Ook deed ik reizigersadvisering. Mijn rol in de apotheek was dat ik overal inzetbaar was en dat ik ook zichtbaar was in het team.  Het leukste aan mijn baan als apothekersassistente vind ik de omgang met de patiënt, en ze blij de deur uit te zien gaan. Ik vind het leuk dat ik ze net dat wat extra’s kan geven!  DNFS trok mij erg aan vanwege de persoonlijke en betrokken houding van het bedrijf. Ook een baan met veel afwisseling past goed bij mij, omdat ik veel ambities heb en erg leergierig ben. 

Lees Elize's blog: Mijn werk als apothekersassistente en mijn kennis over dermatologie.


Profiel

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, HiX, Mira CGM. 

Vaardigheden: Elize heeft ruimte ervaring in de ziekenhuisfarmacie als coördinerend assistent. Daarnaast is zij farmaceutisch expert op het gebied van huidproducten. Wegens haar uitgebreide kennis en ervaring is zij uitstekend inzetbaar in het ziekenhuis en in de openbare apotheek. 

Samenwerken met Elize? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl