Over ons

Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij impact.

Hulp bij capaciteitsvraagtukken en recruitment binnen de farmacie.

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmacie. Onze klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek. Wij helpen bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken en recruitment van apothekers, apothekersassistenten en life science professionals. Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken wij échte impact.

Onze ambitie

DNFS heeft de ambitie om een topwerkgever te zijn. De identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Daarom vinden we betrokkenheid, persoonlijk contact, ruimte voor persoonlijke groei én plezier erg belangrijk. 

Onze overtuiging

Het verschil maken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer maak je nu echt het verschil? Wij geloven dat door een persoonlijke benadering en echte betrokkenheid we echt impact kunnen hebben op het werkend leven van onze klanten en kandidaten, zodat we iedereen blij kunnen maken. De klant met een snelle, best-passende oplossing voor een capaciteitsuitdaging, de kandidaat met de best-passende werkplek. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit beloven wij medewerker, klant en kandidaat op een persoonlijke en betrokken wijze écht vooruit te helpen.

The Hup

DNFS is onderdeel van The Hup. Samen met de andere bedrijven die ook onderdeel zijn van The Hup delen wij het kantoorpand als collega’s, lunchen en sporten we samen en ondernemen we activiteiten zoals het jaarlijkse weekend weg. The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. Allemaal vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’

Kortom: The Hup, met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen!

Logo the hup

Het team van DNFS

Elsemiek Ariëns

Elsemiek Ariëns

Marketing Manager
Maikel Bosschaart

Maikel Bosschaart

Account Manager
Marie-Claire Plaisier

Marie-Claire Plaisier

Apotheker
Wendy Giessen

Wendy Giessen

Apothekersassistente