Diana Schimmelpfennig

Diana Schimmelpfennig

Apothekersassistente

Do what is right, not what is easy.

Achtergrond

Diana is geboren in Duitsland en is op haar 6e naar Nederland verhuisd. Ze is opgegroeid in Drenthe maar is inmiddels alweer 15 jaar Brabantse. Diana woont samen met jaar partner Leeroy, dochter Sterre en kat Ouzo. Voor Diana staat haar gezin voorop en ze houdt enorm van gezelligheid en plezier. Samen met haar gezin is Diana enorm ondernemend maar het huis zit ook vaak vol. Leuk detail: Diana woont boven een apotheek!

Met tussendoor een korte uitstap in een motorkledingzaak heeft Diana in de 13 jaar die ze als apothekersassistente werkt flink wat kennis en ervaring opgedaan. Diana heeft gewerkt in verschillende apotheken en op het Callcenter van Alliance Healthcare (voor de Boots-apotheken). Diana wil dit graag inzetten, het liefst nog aanvullen of uitbreiden. Drukte hectiek en situaties waarin direct doorgepakt of snel geschakeld moet worden, zijn Diana niet vreemd. Dit is erg handig bij het snel inschatten en beantwoorden van een hulpvraag.

Binnen DNFS

Bij DNFS werkt Diana als interim Apothekersassistente. Voor diverse farmaceutische projecten is Diana in de regio allround in te zetten. ‘Werken voor DNFS verloopt allemaal super soepel en prettig. Er zijn korte lijntjes en een persoonlijke aanpak, waarbij ik me enorm thuis voel. Ik heb er bewust voor gekozen om als Interim Assistente aan de slag te gaan, omdat ik zo steeds nieuwe ervaringen opdoe en kan groeien. Wie weet wat er zo allemaal op mijn pad komt!’

Terug naar team