Danielle Vianen – van der Weerd

Danielle Vianen – van der Weerd

Apothekersassistente

Wat mij zo aanspreekt in het werken voor DNFS is dat het niet alleen een heel leuk bedrijf is, maar dat je er echt een gevoel van gelijkwaardigheid krijgt

Achtergrond

Mijn naam is Danielle, en ik ben geboren en getogen in Arnhem. Sinds twee jaar ben ik woonachtig in het wonderschone Ellecom. Samen met mijn man Mark, onze zoon Tim, onze twee dochters Jasmijn en Sofia, en twee katten Siepie en Sokkie. Best een drukke boel in huis! Verder hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze gezamenlijke hobby Alfa Romeo en reizen naar, voornamelijk, Turkije. Tien jaar geleden ben ik begonnen als OTC-assistent en sinds twee jaar ben ik werkzaam als apothekersassistente. Het was een hele uitdaging om naast mijn gezin en de hectiek van het dagelijks leven een studie af te ronden. Na tien jaar bij BENU te hebben gewerkt was het tijd voor iets nieuws. En alsof het zo moest zijn, ik werd benaderd door DNFS! Het klikte meteen zo goed dat ik de overstap wilde maken! 

Binnen DNFS

Wat mij zo aanspreekt in het werken voor DNFS is dat het niet alleen een heel leuk bedrijf is, maar dat je er echt een gevoel van gelijkwaardigheid krijgt. Het is zeer laagdrempelig en iedereen kent elkaar. Ik heb nu net mijn eerste opdracht te pakken en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben erg benieuwd wat mij nog allemaal te wachten staat! 

Terug naar team