Voorkom onderbezetting en een verhoogde werkdruk.

Vul de gaten in het rooster met onze interim apothekersassistenten.

  • Vrijblijvend advies bij tijdelijke versterking

  • Ervaring in de apotheek, ziekenhuis en farmaceutische industrie

  • In de meeste gevallen al binnen één week iemand op gesprek

Ja, ik wil contact
Zorgmedewerker lachen

Kunnen wij je helpen met tijdelijke (of vaste) inzet?

Afgelopen zomer waren er in Nederland ongeveer 450.000 openstaande vacatures, waarvan een groot deel in de zorg. Driekwart van de ondernemers had deze zomer dan ook te maken met een tekort aan arbeidskrachten, blijkt uit onderzoek van het CBS.

Dit maakt het voor hen moeilijker om hun bedrijf draaiende te houden in deze periode en geeft extra druk op het huidige personeel. Heb jij dit ook ervaren en wil je deze trend voor zijn? We zijn er voor jou!

  • Vrijblijvend advies bij tijdelijke versterking in jouw apotheek of zorginstelling

  • Persoonlijk contact met een account manager

  • Direct beschikbare profielen

Accountmanager werkt op kantoor

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Onze partners

Wij zijn DNFS

Bij DNFS hebben wij een missie: we zijn vastberaden om de zorgsector te versterken. Dit willen wij doen door een passende oplossing te vinden voor onze klanten en kandidaten, gericht op een duurzame samenwerking. Wij vullen niet alleen openstaande vacatures op, maar zijn een betrouwbare partner voor alle zorgbedrijven in Nederland voor werving en advies over recruitment.

Wij geloven dat wij zo kunnen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Van ziekenhuizen tot verpleeghuizen, apotheken en de farmaceutische industrie in Nederland; wij zijn er om te ondersteunen, te helpen groeien en te inspireren. Met de juiste zorgprofessionals op de juiste plaatsen, hopen wij bij elke plaatsing bij te dragen aan de zorgsector van de toekomst.

Ja, ik wil contact
Man en vrouw achter laptop

Zo werken wij

Het vinden van de juiste interim-specialisten in de zorg voor jouw organisatie verloopt in drie stappen:

Profielschets

Samen bespreken we de specifieke eisen en wensen voor de interim-positie binnen jouw organisatie. We leggen de vaardigheden, ervaring en persoonlijkheidskenmerken vast die essentieel zijn voor de rol.

Zoeken en voorstellen

Met de gedetailleerde profielschets kunnen we beginnen aan de zoektocht. We selecteren zorgvuldig de meest geschikte profielen en stellen deze aan je voor. Zie je een match? Dan plannen we een kennismaking in.

Aan de slag!

Zijn beide partijen enthousiast? Dan zorgen we voor de bemiddeling en handelen we alle administratieve en contractuele zaken af. De interim-professionals is nu klaar om bij jouw organisatie aan de slag te gaan.

Apothekersassistent checkt voorraad

"DNFS luistert goed naar wat je nodig hebt en zorgt ervoor dat ze een geschikte collega voor onze teams vinden."

Nicole Otter
Farmaceutisch Manager bij SGE

Hi apotheker! Is jouw apotheek klaar voor de zomer?

Voorkom onderbezetting met onze plug-and-play interim apothekersassistenten. Neem contact op met Thomas via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Ja, ik wil contact
Thomas Meuwese

Thomas

Accountmanager