Meld je aan als Interim Apothekers- assistent via DNFS!

Ben jij een ZZP'er en ben jij op zoek naar nieuwe opdrachten? Wij vinden voor jou een passende opdracht in de zorg en farmacie. Meld je aan bij ons netwerk!

 • Vind een opdracht waar jij je thuis voelt

 • Ondersteuning bij gesprekken en tariefonderhandelingen

 • Aandacht voor jouw wensen en ambities

Ja, ik wil mij aanmelden

De voordelen van ZZP'en via DNFS

Je wordt persoonlijk begeleid vanaf het eerste contact en er is veel aandacht voor jouw ambities. Verder krijg jij:

 • Toegang tot ons ZZP-platform: Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe opdrachten.

 • Als startende ZZP’er kunnen wij jou helpen bij het opzetten van jouw onderneming.

 • Wij bieden ondersteuning bij de tariefonderhandeling, administratie en facturatie.

 • Kies voor een versnelde betaling en wij betalen je factuur binnen 8 dagen uit.

Meld je vrijblijvend aan als ZZP'er bij DNFS!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  DNFS is vanaf het begin open en transparant geweest. Ze luisteren naar je wensen en handelen daar ook naar. Dat geeft een goed en veilig gevoel, je weet waar je aan toe bent.
  Janneke Interim Apothekersassistent via DNFS
  Dit is mij een eerste opdracht via DNFS. Ik ga aan de slag bij het Meander op de poli. De opdracht past goed bij mij als en ik heb het erg naar mijn zin.
  Jaleesa Interim Apothekersassistent via DNFS

  Dit zijn wij!

  Met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit helpen wij onze interim Apothekersassistenten op een persoonlijke en betrokken wijze vooruit.

  Wij geloven dat wij zo kunnen bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg in openbare apotheken, instellingsapotheken, poliklinische apotheken, bereidingsapotheken en de farmaceutische sector in Nederland.

  Ja, ik wil mij aanmelden bij DNFS
  Groep mensen zit lachend op de trap

  Onze partners

  Zo werken wij

  Ons team bestaat uit doeners die zelf in de gezondheidszorg hebben gewerkt. We begrijpen de sector van binnenuit en zijn toegewijd om de beste opdrachten voor onze Interim Apothekersassistenten te vinden. 

  Solliciteer & Intake

  Solliciteer met jouw CV via het formulier en ons team van recruiters gaan meteen aan de slag met jouw profiel. We bekijken ons huidige aanbod aan opdrachten en zullen deze matchen aan jouw wensen en ambities. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Gesprek & Match

  Als wij denken een match te hebben, zullen we deze bij je voorleggen en de tarieven bespreken. Indien we niet direct een opdracht hebben, zal ons Sales team voor je aan de slag gaan. Is de opdracht naar wens? Dan stellen we je voor bij de opdrachtgever en plannen een eerste gesprek in bij wederzijdse interesse. Hiervoor zullen we je goed voorbereiden.

  Aanbod & Succes!

  Vind je het fijn om na een goed gesprek een dag mee te lopen in de apotheek? Vaak kunnen we dat voor jou regelen. Ben jij enthousiast en is de opdrachtgever enthousiast? Dan krijg jij een modelovereenkomst en een startdatum. Tijdens jouw opdracht zullen we altijd bij je inchecken en eventueel een verlenging bespreekbaar maken.

  Neem vrijblijvend contact op

  Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek. Vul het formulier in op deze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Vul het formulier in
  Charlotte Vedder

  Charlotte Vedder