Apotheker-eigenaar

Ben jij geregistreerd apotheker en kun je niet wachten om apotheker-eigenaar te worden? Dan helpen wij jou om deze droom te verwezenlijken! Met een volledige financiering achter de hand en een ervaren partij die met jou meedenkt en investeert, staat niets je nog in de weg.  

Informatieavond Apotheek Overnemen

Op donderdag 12 maart organiseren wij in samenwerking met het NFA een informatieavond speciaal voor apothekers die het ondernemerschap ambiëren. We zullen je meenemen in de gedachte achter het NFA, de constructie van het model zelf en het begeleidingsprogramma. De avond begint om 18:30 uur en eindigt rond 21:00 uur. Kortom, dé kans om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat het betekent om via deze constructie een apotheek over te nemen. Meer weten over de informatieavond Apotheek Overnemen?

Meld je nu aan!

Een unieke kans, omdat… 

  • Jij een apotheek kunt overnemen zonder zelf de financiering aan te hoeven trekken 
  • Jij vanaf het eerste moment de touwtjes in eigen handen hebt 
  • Jij in 5 jaar tijd wordt klaargestoomd om het volledige zeggenschap te dragen 
  • Jij intensief begeleid en ondersteund wordt door ervaren apotheker-eigenaren 

Kortom, jouw ontwikkeling staat voorop. Je mag je eigen beslissingen nemen en krijgt een intervisie-groep om samen met andere apotheker-eigenaren te kunnen sparren.

Een unieke kans, die niet voor iedereen is weggelegd. Bekijk snel of jij jezelf herkent in onderstaand profiel! 

Profiel 

Als toekomstige apotheker-eigenaar ben je een ondernemer in hart en nieren. Je bent op zoek naar zelfstandigheid en durft zelf beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en de registratiefase afgerond. Daarnaast heb je leidinggevende vaardigheden en overtuigingskracht, waardoor je anderen mee weet te krijgen met jouw ideeën. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw CV naar joyce@dnfs.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Of schrijf je in voor onze informatieavond Apotheek Overnemen op donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik kom graag naar de informatieavond!

Voor vragen ben ik te bereiken via onderstaande gegevens

Joyce-KJB_3206DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Joyce Konings
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht
Telefoon: 06 53 17 81 00
Email: joyce@dnfs.nl

Bekijk onze vacatures