Apotheker-eigenaar

Ben jij geregistreerd apotheker en kun je niet wachten om apotheker-eigenaar te worden? Dan helpen wij jou om deze droom te verwezenlijken! Met een volledige financiering achter de hand en een ervaren partij die met jou meedenkt en investeert, staat niets je nog in de weg.  

Informatieavond Apotheek Overnemen

In samenwerking met het NFA organiseren wij een informatieavond speciaal voor apothekers die het ondernemerschap ambiëren. We zullen je meenemen in de gedachte achter het NFA, de constructie van het model zelf en het begeleidingsprogramma. Kortom, dé kans om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat het betekent om via deze constructie een apotheek over te nemen. Meer weten over de informatieavond Apotheek Overnemen?

Let op: In verband met de ontwikkelingen rond het corona virus is onze informatieavond van 12 maart verplaatst naar 24 juni en zal deze informatie avond digitaal georganiseerd worden. Omdat een digitale informatieavond de mogelijkheid biedt voor meer deelnemers is inschrijven nog mogelijk! Meld je nu aan en ontvang meer informatie

Meld je nu aan!

Een unieke kans, omdat… 

  • Jij een apotheek kunt overnemen zonder zelf de financiering aan te hoeven trekken 
  • Jij vanaf het eerste moment de touwtjes in eigen handen hebt 
  • Jij in 5 jaar tijd wordt klaargestoomd om het volledige zeggenschap te dragen 
  • Jij intensief begeleid en ondersteund wordt door ervaren apotheker-eigenaren 

Kortom, jouw ontwikkeling staat voorop. Je mag je eigen beslissingen nemen en krijgt een intervisie-groep om samen met andere apotheker-eigenaren te kunnen sparren.

Een unieke kans, die niet voor iedereen is weggelegd. Bekijk snel of jij jezelf herkent in onderstaand profiel! 

Profiel 

Als toekomstige apotheker-eigenaar ben je een ondernemer in hart en nieren. Je bent op zoek naar zelfstandigheid en durft zelf beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en de registratiefase afgerond. Daarnaast heb je leidinggevende vaardigheden en overtuigingskracht, waardoor je anderen mee weet te krijgen met jouw ideeën. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw CV naar aron@dnfs.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Of schrijf je in voor onze Digitale Informatieavond Apotheek Overnemen op 24 juni 2020.

Ja, ik kom graag naar de informatieavond!

Voor vragen ben ik te bereiken via onderstaande gegevens

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Aron Blankestijn
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht
Telefoon: 06 20 58 91 20
Email: aron@dnfs.nl

Bekijk onze vacatures