Apothekersassistent

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je carrière als apothekersassistent naar een hoger level tillen? DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support helpt jou hierbij. Wij verbinden jou met de openbare apotheek, ziekenhuisapotheek en farmaceutische industrie.

Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van DNFS. Wil je meer informatie, heb je vragen of kunnen we iets anders voor je betekenen? Neem dan direct contact met ons op!Ook kun je je erg gemakkelijk en vrijblijvend inschrijven! Wij nemen dan contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vaste en tijdelijke projecten

DNFS biedt zowel vaste als tijdelijke functies als apothekersassistent. Vind jij zekerheid erg belangrijk en ben je daarom op zoek naar een vaste functie? Of houd jij juist van flexibiliteit en wil je in verschillende apotheken aan de slag? Dan ben je bij DNFS aan het juiste adres! We gaan graag met je in gesprek om te kijken of er momenteel interessante en relevante vacatures zijn bij onze opdrachtgevers waar je voor in aanmerking komt. Meer informatie en een algemeen functieprofiel voor onze vacatures apothekersassistent vind je hier.

Bekijk hier een overzicht van onze actuele vacatures.

Jouw ambitie staat voorop

DNFS werkt samen met verschillende grote apothekenketens in Nederland. Daarnaast werken we veel samen met verschillende zelfstandige apothekers. Dit betekent dat ons aanbod van vacatures erg divers is. Als jij graag wil werken in een keten of juist aan de slag wil bij een zelfstandige apotheek, bij DNFS kan dit beide. We gaan graag met jou in gesprek om te bespreken wat het beste bij jou past.

Een baan in de buurt

Er is niets zo vervelend als elke dag een lange tijd te moeten reizen om bij jouw werk te komen. DNFS helpt jou graag met het vinden van een baan in de buurt! Omdat onze opdrachtgevers zich in heel Nederland bevinden, is er vrijwel altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt!

Contact

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Schrijf je dan hier in! We nemen vervolgens z.s.m. contact met je op.