Vacatures Farmacie

Één van de belangrijkste onderdelen bij farmacotherapie zijn de hulpverleners. Zij zorgen er dagelijks voor dat de patiënt passende zorg krijgt. Dit gebeurt in een steeds veranderende omgeving van de farmaceutische markt. Door de dynamiek in de apothekersmarkt en veranderende rol van de apotheekmedewerkers heeft DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support continu een divers aanbod aan uitdagende vacatures Farmacie.

Benieuwd of er een vacature bij jou past? Bekijk hier ons huidige aanbod aan vacatures of neem direct contact met ons op!

Onze functieprofielen

In het verbinden van de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever, stellen we de volgende basisprincipes centraal; wederzijds begrip, kennis en persoonlijke aanpak. Vanuit deze basisprincipes willen we waarde & kennis toevoegen vanuit een organisatie die gekenmerkt wordt door discipline & vrijheid. Tijdens onze zoektocht naar de juiste kandidaten maken we gebruik van enkele algemene functieprofielen.

De volgende functieprofielen zijn het meest voorkomend:

Ook zijn we vrijwel continu op zoek naar geschikte kandidaten voor een:

Herken jij jezelf in één van bovenstaande profielen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Werken via DNFS

Bij DNFS gaan we graag met jou in gesprek om te bespreken waar jouw wensen en ambities liggen. Op die manier brengen we jou in contact met onze relaties en bespreken we passende vacatures. Als je op zoek bent naar een tijdelijk project waar jij jouw kennis en ervaring toe kan passen dan helpt DNFS je verder aan een uitdagend project.

Wederzijds begrip, kennis en persoonlijke aanpak zijn kernbegrippen bij DNFS. Ons team werkt volgens deze begrippen en zal jou altijd zo goed mogelijk helpen met een uitdaging die past binnen jouw wensen en ambities.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Past jouw profiel bij één van de hierboven genoemde rollen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Joyce Konings Recruiter DNFSDNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht
Telefoon: 030 – 820 11 06
Email: joyce@dnfs.nl