Talentmanager Young Professional Programma

Onze Talentmanager Joyce Konings van het Young Professional Programma is er voor jouw coaching en begeleiding tot specialist in de farmaceutische industrie.

Kennismaken met onze talentmanager?

Wanneer je via het Young Professional Programma van DNFS een traineeship start bij een van onze opdrachtgevers binnen de farmaceutische industrie, kies je voor een nieuwe uitdaging. Een nieuwe stap in je carrière; een nieuwe omgeving, nieuwe collega’s, nieuwe verantwoordelijkheden. Het hoort er allemaal bij en zorgt voor mooie uitdagingen!

Maar een nieuwe baan is ook spannend en brengt vragen met zich mee; wat is mijn verantwoordelijkheid, wat verwacht mijn nieuwe werkgever van me, hoe communiceer ik met stakeholders en hoe vind ik mijn eigen weg in deze nieuwe organisatie? Begrijpelijk en herkenbaar! Onze Talentmanager helpt je hierbij.

Persoonlijke coaching van je talentmanager

Naast de trainingen en het sparren met andere Young Professionals tijdens de trainingsavonden is persoonlijke coaching een essentieel onderdeel van het Young Professionals Programma. Je coach helpt je jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen.  Elke maand heb je een persoonlijk contactmoment met je coach, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:   

  • Je project: In het begin ligt de nadruk op je werk goed doen. Professioneel werken, je taken eigen maken en goed de voortgang rapporteren.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Al snel maak je gezamenlijk een persoonlijk ontwikkelplan. Wat wil je leren inhoudelijk en op het gebied van vaardigheden?
  • De omgeving: Na het goed eigen maken van je werkzaamheden, kan je verder kijken. Hoe creëer je meerwaarde voor je team, je klanten en andere stakeholders.
  • De mens achter de Young Professional: Tijdens het traject besteden we ook aandacht aan wie je bent als persoon. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we beter je ontwikkeling begeleiden.
  • De landing bij je opdrachtgever: Aan het einde van het programma gaan we steeds meer aandacht besteden aan je toekomst bij de opdrachtgever. Welke functie ambieer je en hoe gaan we hier samen naar toe werken?
  • Evaluatie & Monitoring: Na afloop voeren we een evaluatiegesprek. Jij kunt ons tips mee geven, maar wij jou ook. Ook na afloop van het traject houden we periodiek contact.

Joyce Konings

Joyce-KJB_3206Mijn naam is Joyce Konings en ik ben Talentmanager bij DNFS. Gedurende de twee jaar dat je bij ons in dienst treedt, coach en begeleid ik je bij de uitdagingen die op je afkomen. In de maandelijks gesprekken staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Door goed te luisteren en te spiegelen laat ik je nadenken over jezelf. Wat zijn jouw kernkwaliteiten en welke richting wil je op? De regie ligt in jouw handen! Je kunt denken aan de ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook aan trainingen die je naast het trainings- en opleidingsprogramma vakinhoudelijk verder kunnen helpen. Zie ik je binnenkort? joyce@dnfs.nl