Onze samenwerking met verschillende partners in de farmacie

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is specialist op het gebied van kennis en capaciteit binnen de farmacie. Door samenwerkingen met verschillende partners, blijven wij ons netwerk verbreden en kwalitatief groeien. We delen kennis en ons netwerk en sparren over farmaceutische onderwerpen. We lichten hier een aantal van onze samenwerkingsverbanden uit. Wil je meer weten over de inhoud van onze partnerships of wil je ook een samenwerking met ons aangaan? Neem contact met ons op!

nfa-fondsen-logo

NFA Fondsen

NFA Fondsen is een belangrijke strategische partner van DNFS. NFA Fondsen is een springplank voor apothekers om ondernemer te worden in een eigen apotheek. Hierbij fungeren wij als verlengstuk naar de arbeidsmarkt. Wij onderhouden een netwerk ambitieuze apothekers die in de startblokken staan om zelf te ondernemen. Zodra NFA Fondsen een apotheek overneemt, staan wij klaar om de juiste ondernemer hiervoor te selecteren. Daarnaast helpen wij de beginnende ondernemers in de eerste vijf jaar van hun avontuur om succesvol te worden.

ggd-ghor-nederland

GGD GHOR

Wij zijn blij dat we als partner van de GGD GHOR Nederland mogen ondersteunen bij een belangrijke en bijzondere opdracht. Erik en Herma zijn gestart bij GGD GHOR Nederland, zij werken mee in de landelijke expertgroep Covid-vaccinatie. Een beleidsmatige rol waarbij zij hun expertise als apotheker en apothekersassistente delen om op die manier de regionale vaccinatiecentra te helpen. Een deel van hun opdracht bestaat ook uit het opleiden van vaccinvoorbereiders in het doortrekken van vaccins, wat ervoor zorgt dat meer mensen geholpen kunnen worden.

upsv-partner-dnfs-logo

U.P.S.V.

Al lange tijd werken we samen met U.P.S.V., de studievereniging voor studenten Farmacie uit Utrecht. We zijn aanwezig op Carrièredagen van de vereniging voor potentieel afgestudeerden en kunnen het netwerken van de organisatie aanspreken voor onze openstaande vacatures. Verschillende studenten hebben zich, onder andere door Carrièredagen, aangemeld bij DNFS voor een baan na het afronden van hun opleiding. Deze weten vervolgens via ons een weg te vinden richting openbare apotheek, ziekenhuis of de farmaceutische industrie.

Al onze partners

aron-blankestijn-partner-dnfs-de-nederlandse-farmaceutische-support

Aron Blankestijn

PARTNER