Diana Schimmelpfennig

Diana Schimmelpfennig

Apothekersassistente

Achtergrond

Mijn naam is Diana en ik ben geboren in Duitsland en op mijn zesde naar Nederland verhuisd. Hier ben ik opgegroeid in Drenthe, maar inmiddels ben ik alweer vijftien jaar woonachtig in Brabant! Ik woon samen met mijn partner Leeroy, dochter Sterre en kat Ouzo. Mijn gezin staat voor mij voorop, verder hou ik erg van gezelligheid en plezier maken! Samen met mijn gezin vinden wij het leuk om veel te ondernemen! Leuk feitje: ik woon boven een apotheek! Ik heb dertien jaar als apothekersassistente gewerkt, en hier dus flink wat kennis en ervaring opgedaan. In die tijd heb in verschillende apotheken en op het Callcenter van Alliance Healthcare (voor de Boots-apotheken) gewerkt. Drukte, hectiek en situaties waarin direct doorgepakt of snel geschakeld moet worden zijn mij niet vreemd! Dit komt dan ook goed van pas bij het snel inschatten en beantwoorden van een hulpvraag.

Binnen DNFS

''Do what is right, not what is easy.'' 

Bij DNFS werk ik als interim apothekersassistente. Ik ben voor diverse farmaceutische projecten in de regio allround in te zetten! Het werken voor DNFS verloopt allemaal super soepel en prettig. Er zijn korte lijntjes en een persoonlijke aanpak, waardoor ik me enorm thuis voel! Ik heb er bewust voor gekozen om als interim assistente aan de slag te gaan, omdat ik zo steeds nieuwe ervaringen opdoe en kan groeien. Wie weet wat er zo allemaal op mijn pad komt!


Profiel

Diana is beschikbaar voor 24 uur per week, voorkeur werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag. Diana is een vrolijk en energiek type, ze weet zich snel en goed aan te passen in verschillende teams. Lees hier haar blog: Teamspirit en werksfeer is alles. 

Vaardigheden: Astma/COPD begeleiding, Incontinentiezorg en BHV.    

AIS: PharmacomClassic + nieuw, MIRA CGM, Servisoft, Loxis, SmartMed, PI-Farma.

Samenwerken met Diana? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl