Ons team

Ons team

Functie

Diana Schimmelpfennig

Diana Schimmelpfennig

Apothekersassistente

Achtergrond

Mijn naam is Diana. Ik ben geboren in Duitsland, opgegroeid in Drenthe en inmiddels het grootste deel van mijn leven wonend in Brabant. Ik woon samen met mijn partner Leeroy, dochter Sterre en kat Ouzo. Leuk feitje: ik woon boven een apotheek! Als echte Bourgondiër sport ik graag om in shape te blijven. Regelmatig pakken we een vliegtuig voor een weekendtrip of stappen we, samen met wat vrienden en familie, op de motor voor een tourritje en overnachting op een camping.

In Eindhoven ben ik in 2005 de opleiding tot apothekersassistente begonnen. Daarna heb ik in verschillende apotheken en op het Callcenter van Alliance Healthcare (voor de Boots-apotheken) kennis en ervaring op mogen doen en kunnen groeien in mijn vakgebied. Toch heb ik even een uitstapje gemaakt naar een hobby gerelateerde baan: werken in een motorkledingzaak. Dat voelde heel vertrouwd en leerde mij enorm veel, maar vooral dat mijn hart toch echt in de farmacie ligt. 

Binnen DNFS

“Gaat het niet zoals het moet, moet het maar zoals het gaat!”

Bij DNFS heb ik in 2018 gevonden waarnaar ik zocht: De perfecte match in uitdaging, expertise, werkplezier en betrokkenheid. Er zijn korte lijntjes en een persoonlijke aanpak, waardoor ik me enorm thuis voel. Wisselende werkplekken was ik al gewend, maar nu haal ik er ook echt mijn kracht uit. Mijn kennis houd ik graag op peil door het volgen van diverse trainingen en cursussen en het bijwonen van beurzen, zodat ik ook bij volgende projecten zonder inwerktijd als troubleshooter aan de slag kan.

Ik ben zeer stressbestendig. Drukte, hectiek en situaties waarin direct doorgepakt of snel geschakeld moet worden zijn mij niet vreemd. Dit komt dan ook goed van pas bij het snel inschatten en beantwoorden van een hulpvraag. Hiervan krijg ik de energie om net dat stapje extra te kunnen zetten voor zowel de klant als mijn collega’s.                   


Meer weten over Diana? Bekijk haar voorstelvideo! 

Profiel

Diana werkt van woensdag t/m vrijdag en is 24 uur per week inzetbaar. Ze is een vrolijk en energiek type, weet zich snel en goed aan te passen in verschillende teams. Lees hier haar blog:  Teamspirit en werksfeer is alles. 

Vaardigheden: allround inzetbaar. Sterkste punt: frontoffice. Daarnaast ook ruim ervaring met herhaalservice, central-filling, incontinentiezorg, Astma/COPD begeleiding, diabeteszorg, zelfzorgadvies, BHV, afhaalautomaten en robots.

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, MIRA CGM, Servisoft, Loxis, SmartMed, PI-Farma.

Samenwerken met Diana? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl