Wim Meijer

Wim Meijer

Assistent Recruiter

"DNFS heeft het afgelopen jaar veel wervingacties succesvol afgerond binnen de openbare farmacie, ik vind het mooi om daar betrokken bij te zijn"

Achtergrond

Wim heeft jarenlange ervaring binnen recruitment en detachering, onder andere binnen Solid Professionals. Hij heeft gestudeerd aan de Universteit Utrecht (Rechten & Economie) en de VU (Finance). De farmaceutische wereld was in het begin nieuw, maar inmiddels heeft hij zijn draai gevonden. De dynamische ontwikkelingen in de markt en het positieve contact met klanten en kandidaten zorgen ervoor dat het continu uitdagend en leerzaam is voor hem om bij DNFS te recruiten.

Binnen DNFS

Als recruiter is Wim het eerste aanspreekpunt voor farmaceutische professionals, die een volgende stap in hun carrière ambiëren, danwel op zoek zijn naar een nieuwe interim uitdaging. Met farmacie studenten, starters en ervaren apothekers gaat hij het gesprek aan om te bespreken waar ze staan en waar ze naartoe willen. Wim is continu op zoek naar de balans tussen het juiste gevoel ontwikkelen en resultaat behalen; het juiste gevoel ontwikkelen bij de kandidaat, de persoon, de ervaring en ambities / verwachtingen en resultaat behalen door te zorgen voor de goede match met de (interim) mogelijkheden binnen het netwerk van DNFS.

Terug naar team