Umeyr Gülderen

Umeyr Gülderen

Apothekersassistent

Nauwkeurig werken en kwalitatief zorg verlenen, staan op nummer één voor mij

Achtergrond

Mijn naam is Umeyr Gülderen en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en ben een échte trotse Rotterdammert. Al sinds mijn 18e woon ik in een studentenhuis samen met een aantal vrienden. In mijn vrije tijd sport ik graag in de sportschool. Daarnaast speel ik ook een muziekinstrument, namelijk de ‘’saz’’, een Turks snaarinstrument. 

Binnen DNFS

Ik heb mijn passie gevonden in mijn baan als apothekersassistent. Nauwkeurig werken en kwalitatief zorg verlenen, staan op nummer één voor mij. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik vriendelijk de patiënt heb geholpen en deze met een glimlach de apotheek zie verlaten.  

Ik ben een vrij jonge en ambitieuze apothekersassistent. Daarnaast ben ik heel leergierig en probeer altijd het beste uit mijn werk te halen. Verder heb ik nu twee jaar in dynamische apotheken in Rotterdam gestaan. 

Tot slot ben ik werkzaam voor DNFS omdat ik het leuk vind om voor verschillende apotheken te werken en zo verschillende apotheken te versterken. Zo kan ik meer werkervaring opbouwen en veel leren van de diversiteit. 

Terug naar team