Rosa Vroegindeweij

Rosa Vroegindeweij

Corporate Recruiter (The Hup)

“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.” – Martin Luther King

Achtergrond

Mijn naam is Rosa en ik ben opgegroeid in de Bilt. Na mijn havo heb ik hier mijn HRM diploma behaald! Na verschillende stafes binnen grote corporaties ben ik via via bij Solid Professionals terecht gekomen. Ik voelde mij hier direct thuis en kon mijn ambities waarmaken! Maar ik wilde eerst graag gaan reizen. Ik vertrok naar Bali en na een half jaartje door Azië te hebben getrokken was ik klaar om binnen The Hup verder aan de slag te gaan!

.

Binnen DNFS

Ik ben Corporate Recrtuiter en ik werk hard aan het helpen groeien van The Hup. Dit die ik door goed te luisteren naar de ambities van onze toekomstige collega’s. Ik vind het belangrijk dat kandidaten zich op hun gemak voelen tijdens een gesprek. Zo kan ik zien of iemand pas bij onze cultuur en kijken bij welk onderdeel iemand zijn kwaliteiten en ambities het best tot zijn recht komen. Het is voor mij past echt geslaagd als een nieuwe collega het onderdeel naar een hoger niveau kan tillen en daarbij ook zelf blijft groeien.

Daarnaast werk ik hard aan top werkgeverschap en employer branding van The Hup. Dat doe ik door mij in te zetten in het Great Place To Work team. Hier ben ik actief bezig met het realiseren van onze visie ‘van werken moet je blij worden’. Waar ligt de behoefte van onze collega’s, waar valt nog winst te behalen en wat doen we al goed en moeten we vooral zo blijven doen!

Wil je met mij in gesprek of ik jou aan de leukste baan kan helpen binnen the Hup? Of heb je behoefte aan nog iets meer informatie over werken bij the Hup? Stuur een email, bel 030 -711 5778 of stuur me een bericht via LinkedIn!

The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals, bestaande uit diverse bedrijfsonderdelen die allemaal vanuit dezelfde basis zijn ontstaan: De overtuiging dat je van je werk blij moet worden! Dit geldt voor iedereen die bij ons werkt, maar zeker ook voor de klanten, opdrachtgevers en stakeholders met wie we werken. Mensen die plezier hebben in hun werk presteren beter en zorgen voor een betere oplossing en geven een beter advies. Kortom, een blije klant.

Wij houden van ondernemen en daarom zijn in de loop der jaren diverse bedrijven ontstaan binnen The Hup:

  • Solid Professionals (Finance & Risk)
  • Hermes | Partners (Data & Development)
  • DNFS – De Nederlandse Farmaceutische Support (Farmacie)
  • IVVO – Instituut Voor Vitaal Ondernemen (Vitaliteit)
  • Amsterdam Data Collective

Terug naar team