Paul Zwama

Paul Zwama

Vitaliteitscoach

"Logic will take you from A to B, imagination will take you everywhere" - Albert Einstein

Achtergrond

Paul studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef zijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Paul werkte vervolgens een jaar in Californië als General Manager voor Panda Express. Bij zijn terugkeer in Nederland startte hij zijn professionele carrière als marathonloper, maar daarin miste hij al snel de intellectuele uitdaging. Hij startte een bedrijf dat gespecialiseerd is in corporate wellness-programma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek.

Binnen DNFS

Sinds 2016 is Paul verbonden aan DNFS, waar hij als Vitaliteitscoach presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geeft. Op deze manier is Paul voor de mensen op kantoor een inspiratiebron en helpt hij de organisatie om vitaal, gezond en energiek te blijven.

Deze vitaliteitsboost komt tot uiting in veel verschillende vormen. Zo zijn er o.a. elke week bootcamps of hardlooptrainingen, geeft Paul (persoonlijk) voeding- en gezondheidsadvies en organiseert en stimuleert hij de deelname van DNFS aan verschillende sport events. Hoogtepunten hierin zijn de Mudmasters Viking Run en de Singelloop Utrecht. Ook op kantoor vind je de vitaliteit overal terug, zoals in de deskbike, de fruitmanden op de bureaus en bovenal in de mensen zelf.

Terug naar team