Paul Zwama

Paul Zwama

Vitaliteitscoach

"Logic will take you from A to B, imagination will take you everywhere" - Albert Einstein

Achtergrond

Mijn naam is Paul en ik studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef mijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Vervolgens heb ik een jaar in Californië gewerkt als General Manager voor Panda Express. Bij mijn terugkeer in Nederland startte ik mijn carrière als professioneel marathonloper! Hierin miste ik al snel de intellectuele uitdaging. Ik startte een bedrijf dat gespecialiseerd is in corporate wellness-programma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek.

 

Binnen DNFS

Sinds 2016 ben ik verbonden aan DNFS, waar ik als Vitaliteitscoach presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geef. Hiermee help ik de organisatie om vitaal, gezond en energiek te blijven.

Deze vitaliteitsboost komt tot uiting in veel verschillende vormen. Zo zijn er onder andere elke week bootcamps of hardlooptrainingen, geef ik (persoonlijk) voeding- en gezondheidsadvies en organiseer en stimuleer ik de deelname van DNFS aan verschillende sport events. Hoogtepunten hierin zijn de Mudmasters Viking Run en de Singelloop Utrecht. Ook op kantoor vind je de vitaliteit overal terug, zoals in de deskbike, de fruitmanden op de bureaus en bovenal in de mensen zelf.

Terug naar team