Marie-Claire Plaisier

Marie-Claire Plaisier

Apotheker

Achtergrond

Mijn naam is Marie-Claire Plaisier, ik ben 37 jaar en woonachtig in Rotterdam met mijn verloofde Herman en onze kinderen Annemijn (3) en Roel (1). In 2008 heb ik mijn Master Farmacie afgerond in Groningen. Sindsdien werk ik met veel plezier, al bijna 12 jaar, als beherend apotheker. Tevens ben ik Apotheker Opleider en drie jaar lang Clustermanager geweest voor zes apotheken in Rotterdam. Ik heb dan ook kunnen ervaren wat de meerwaarde is van samenwerking met collega apothekers uit de omgeving en het gebruik maken van elkaars expertise om doelen te bereiken.

Binnen DNFS

Ik hou van de dynamiek van de apotheek. Zowel de ad hoc problematiek als het optimaliseren van mensgerichte zaken en interne processen, geven mij veel energie. Als apotheker ben je niet alleen zorgverlener maar ook manager en manusje van alles. Juist die verschillende aspecten maken voor mij het vak aantrekkelijk. Ik heb veelal in dynamische apotheken mogen staan waar voorspelbaarheid ver te zoeken was. Dit was voor mij ook de reden om voor DNFS in het detacheringsteam te komen werken.

Bij DNFS kan ik mijn rol als zorgverlener herpakken en krijg ik de kans en tijd om mijn uitgebreide ervaring te gebruiken voor het helpen en adviseren van collega’s en ik hoop daarnaast wat bij te dragen voor de lange termijn.

 

Terug naar team