Joyce Konings

Joyce Konings

Recruitment Consultant

“Ik werk bij DNFS omdat ik het een energieke en gedreven jonge organisatie vind, waar veel ruimte is voor persoonlijke groei”

Achtergrond

Zij is opgegroeid in Venlo, waarna zij neuropsychologie ging studeren aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar master heeft zij stage gelopen in het UMC en in een kliniek voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Joyce heeft veel kennis opgedaan wat betreft gespreksvaardigheden en het doorgronden van andere mensen. Inmiddels is zij afgestudeerd en woont ze met vriendinnen in Amsterdam.

Vrije tijd

Joyce houdt van hardlopen, fitness, koken en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Haar grootste wens is ooit nog een wereldreis maken!

Eigenschappen

Joyce is sympathiek en houdt van aanpakken. Ze voelt zich verantwoordelijk voor datgene wat zij moet doen, is betrouwbaar, loyaal en behulpzaam. Eerlijkheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn dan ook belangrijke waarden in haar leven.

Binnen DNFS

Joyce is binnen het team van DNFS Recruitment Consultant. Zij is verantwoordelijk voor de gesprekken en het maken van de juiste match op een aanvraag van een klant.

Terug naar team