Jamila Labbari-Derraz

Jamila Labbari-Derraz

Apotheker

Ik put mijn energie voornamelijk uit het feit dat je weet dat je in deze tijd toch nog iets kan betekenen voor de patiënt, en dat je samen met de behandelaar tot de meest optimale zorg kunt komen

Achtergrond

Mijn naam is Jamila Labbari-Derraz, en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. In Utrecht heb ik de opleiding Farmacie gedaan, en nu ben ik Specialist openbare apotheker. Verder woon ik in Den Haag, ben ik getrouwd en heb ik drie schatten van kinderen.  

Bijna 5 jaar heb ik in de instellingsfarmacie gewerkt. Daar ligt de focus voornamelijk op medicatiebewaking, vanwege de kwetsbare doelgroep. Juist deze kwetsbare doelgroep spreekt mij enorm aan, omdat het echt een uitdaging met zich meebrengt om alle medicatie in de juiste dosering en juiste toedieningsvorm te kunnen geven. Ik put mijn energie voornamelijk uit het feit dat je weet dat je in deze tijd toch nog iets kan betekenen voor de patiënt, en dat je samen met de behandelaar tot de meest optimale zorg kunt komen. Ik doe mijn werk met plezier en sta voor alles open. Verder gedij ik het best in een dynamische omgeving waar aandacht is voor persoonlijke interesse en er de ruimte is om je te ontplooien. 

Binnen DNFS

Al bijna 17 jaar ben ik met veel plezier apotheker, waarvan 16 jaar als beherend. Momenteel werk ik als apotheker in het detacheringteam van DNFS. Ik heb in veel apotheken gewerkt, waar ik veel facetten van het vak langs heb zien komen. Van verhuizing A-hoed, financiële projecten, fuseren, implementatie van nieuwe AIS, tot aan certificering van de instellingsapotheek.  

 

Terug naar team