Elize de Visser

Elize de Visser

Apothekersassistente

Het leukste aan mijn baan als apothekersassistente vind ik de omgang met de patiënt en ze blij de deur uit te zien gaan. Ik vind het leuk dat ik ze net wat extra’s kan geven!  

Achtergrond

Hoi, mijn naam is Elize. Ik ben een echte levensgenieter, en drink graag een biertje of een wijntje. Dit jaar heb ik voor het eerst Carnaval gevierd met mijn vriend die in Breda woont! Zelf ben ik nu nog woonachtig in Middelburg, maar in de toekomst wordt dat misschien wel Breda. Ik hou van sporten, hardlopen en aquarobic. Verder ben ik erg reislustig en ga ik graag op vakantie, zowel binnen als buiten Europa.  

Binnen DNFS

Na een jaar coördinator over een team van 40 assistentes te zijn geweest, wil ik weer graag terug naar de apotheek. Ik heb de apotheek werkzaamheden gemist en wil graag weer de omgang met de patiënt en collega’s terug, advies geven en enthousiast met handverkoop en zelfzorg bezig zijn. Ook deed ik reizigersadvisering. Mijn rol in de apotheek was dat ik overal inzetbaar was en dat ik ook zichtbaar was in het team.  Het leukste aan mijn baan als apothekersassistente vind ik de omgang met de patiënt, en ze blij de deur uit te zien gaan. Ik vind het leuk dat ik ze net dat wat extra’s kan geven!  DNFS trok mij erg aan vanwege de persoonlijke en betrokken houding van het bedrijf. Ook een baan met veel afwisseling past goed bij mij, omdat ik veel ambities heb en erg leergierig ben. 

Terug naar team